Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, çıkacak, çıktı, haberleri, half, life, zaman

Half Life 3 2011 Haberleri - Half Life 3 Ne Zaman Çıkaçak - Half Life 3 2011 Çıktı Mı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Half Life 3 2011 Haberleri - Half Life 3 Ne Zaman Çıkaçak - Half Life 3 2011 Çıktı Mı

Half Life 3 2011 Haberleri - Half Life 3 Ne Zaman Çıkaçak - Half Life 3 2011 Çıktı mı
Half Life 3 2011 Haberleri - Half Life 3 Ne Zaman Çıkaçak - Half Life 3 2011 Çıktı mı

episode 3 ne zaman çıkacak,half life 3 çıkış tarihi

half life 3 ne zaman çıkacak,half life 2 episode 3,2011 half life 3 haberleri,Valve Half-Life 3 çıkışı,half life 3 hakkında bilgi,episode 3 çıkacakmı,Half-Life 3 ün farkı ne

HL dünyasında birçok oyun gelip geçti HL serisinin ikinci bölümü olarak nitelendirilen Episode 2, 2007'nin Eylül ayında ilk Portal oyunu ve Team Fortress 2'nin yanında piyasaya sürülmüştü Oyunu bölerek satmanın amacı da oyunun hayranlarını fazla bekleyişlerden kurtarma amaçlı yapıldığı söyleniyor

Half Life 2'ye iki episode gelmesinden sonra üçüncü episode büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu Fakat Valve'den Gabe Newell'ın açıklamasıyla bir Episode 3 çıkmayacağı resmîleşmiş oldu

Oyun yapım sürelerinin iyice kısaldığını, ama Valve'nin uzun soluklu projeler üzerinde düşündüğünü söyleyen Gabe Newell, Develop-Online'a verdiği röportajda şunları söyledi: "Seçimlerinizi yaymak istiyorsunuz ama şu anda kısa projeler yapmak veya projeleri kısa sürede bitirmek için bir sürü baskı bulunmakta Fakat bu değişebilir Belki bunun için bir sebep bulmam gerekir, ama mutlaka değişebilir Sadece bir alan içerisine çok fazla yatırım yapmak ve gafil avlanmak istemiyorum Bizden uzun soluklu projeler de göreceğinizi düşünüyorum, çünkü bunu yapabilme gücümüz var"

alıntı:hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

yuh be bi half lfe 3 çıkmadı 4 çıkcakdı çıkmadı yuh isyan ederiz ya kim çıkmasın dediğse onu öldürücüm anca o zaman rahatlıycam isyan yapıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

çıkartırmadıysa
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com