![]() |
5. 6. 7. 8. 9. Sınıf Teşekkür Takdir Hesaplama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5. 6. 7. 8. 9. Sınıf Teşekkür Takdir Hesaplama5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması aşağıdaki formüle göre yapılır; Okulların Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır ![]() ![]() Çıkan sonuç : 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55 ![]() ![]() ![]() ![]() 85 ![]() ![]() takdir teşekkür hesaplama,takdir teşekkür hesaplaması,takdir ve teşekkür hesaplama Lisede Takdir Teşekkür Hesaplama - Resimli Anlatım Puanların not değeri ve derecesi ÖRNEK ![]() Eski sisteme göre bu öğrencimiz parantez içindeki notlar toplanıp (46 ediyor) toplam ders sayısına bölünerek(10 ders) 4,6 ile takdir almaya hak kazanıyordu ![]() Yeni uygulamada ise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖRNEK ![]() 2145:27 =79,4 karşılığı (4) Sonucu gördüğünüz gibi takdir almaya yetmiyor; ancak teşekkür almaya yetiyor ![]() ![]() Çoğu öğrencinin ve velilerin hayal kırıklığının nedeni bundan kaynaklanmaktadır ![]() AYNI TABLOYLA BİR ÖRNEK DAHA ![]() 2300:27=85 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 6. 7. 8. 9. Sınıf Teşekkür Takdir Hesaplama |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5. 6. 7. 8. 9. Sınıf Teşekkür Takdir HesaplamaTüm öğrencilere bu ara dönemde iyi ve bol taktirli teşekkürlü karneler diliyorum |
![]() |
![]() |
|