Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gamyum, gamyun, giremiyorum, net, nete, olunur, üye

Gamyun Net Nasıl Üye Olunur - Gamyum Nete Giremiyorum, Gamyun Üye Nasıl Olunur

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

w w wgamyunnet adresine bağlanarak üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz

ayrıca Web Bağlantı Sorunları için

Son günlerde, teknik bir sorun olmadığı halde, w w wgamyunnet adresinin açılmadığını belirten e-mailler alıyoruz Henüz biz test edip doğruluğunu tespit etmemiş olmamıza rağmen, aldığımız bazı duyumlar, bir yüzbir sitesinin bunu yaptığı doğrultusunda Bu sitenin oyunlarının, GamYunNet gibi internet explorer penceresi içerisinde kısıtlı haklara sahip bir uygulama değil, netten indirip bilgisayarınıza kurduğunuz bir Win32 (exe) uygulaması olması ve bilgisayarınız üzerinde her türlü hakka sahip olması, bu uygulamanın bilgisayarınız üzerinde haberiniz olmadan çeşitli değişiklikler yapmasına da olanak tanıyor zaten

Bize gelen e-mailler, bu sitenin bilgisayarınızın statik dns kayıtlarının tutulduğu host dosyasını değiştirip, gamyunnet adresinin çalışmamasını sağladığı yönünde hosts adlı bu dosya, NT tabanlı bilgisayarlarda c:windowssystem32driversetc dizini ya da c:winntsystem32driversetc dizini içerisinde bulunabilir Bu dosyanın içindeki bir çok satır # ile başlar ve # içermeyen

şeklinde tek bir satır içerir Eğer içerisinde gamyunnet ifadesi geçiyorsa ve gösterilen ip bizim ip'miz dışında bir adres ise, bu durumda siteye girişiniz mümkün olmayacaktır

İşin aslı, eğer bu uygulama sadece hosts dosyasında değişiklik yapıyorsa şanslısınız Tüm bilgisayarınıza tam yetki ile erişebildiğinden, bilgisayarınızdaki önemli bilgilere ulaşabilir, onları değiştirebilir, silebilir ya da çalabilir Bu nedenle, güvenmediğiniz sitelerden uygulama indirip kullanmanızı tavsiye etmiyorum

Not: hosts dosyası işletim sisteminiz için önemli bilgiler içerebilir, bu nedenle bilgili iseniz bu dosyada değişiklik yapınız Burada verdiğimiz bilgiler doğrultusunda bir değişiklik yapmanız durumunda, tüm sorumluluk size ait olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

gerçekten çok güzel açıklamışsınız bu siteye bayıldım teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

kanlar´isimli üyeden Alıntı

gerçekten çok güzel açıklamışsınız bu siteye bayıldım teşekkürler

[img]images/smilies/maxiiismile (11)gif[/img]

[img]images/smilies/maxiiismile (11)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

slm ben aylardır üye olmaya çalışıyorum bir türlü nik alıp üye olamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

msn adresimi yazayım lütfen yardım edin bana gamyum nete üye olmak istiyorum arkadaslarım orda fakat ben üye olamıyıorum diger oyunlara çok basit üye oluna biliniyor buraya neden bu kadar zor ve hata hiç ne kadar nik denedimse bir türlü olmadı kulanıcı adı müsait diyor tüm üyelik sartlarını kabul ediyor dolduruyorum fakat bir türlü aktivasyon kodunu göndermiyor ve üye yapmıyıor sizden ricam bana yardım msn adresimi vereyim lütfen bana yardım edin tekhasretimsin3535@hotmailcom

yardımlarınız için simdiden tsk ederim saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı

slm ben aylardır üye olmaya çalışıyorum bir türlü nik alıp üye olamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz
msn adresimi yazayım lütfen yardım edin bana gamyum nete üye olmak istiyorum arkadaslarım orda fakat ben üye olamıyıorum diger oyunlara çok basit üye oluna biliniyor buraya neden bu kadar zor ve hata hiç ne kadar nik denedimse bir türlü olmadı kulanıcı adı müsait diyor tüm üyelik sartlarını kabul ediyor dolduruyorum fakat bir türlü aktivasyon kodunu göndermiyor ve üye yapmıyıor sizden ricam bana yardım msn adresimi vereyim lütfen bana yardım edin tekhasretimsin3535@hotmailcom
yardımlarınız için simdiden tsk ederim saygılarımla

Aktivasyon kodunuz mail adresinde gelen kutusunda yoksa eğer mail adresi sayfasındaki sol kısımda gereksiz klasörü var oraya da gitmiş olabilir birde oraya bakınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

msn meil bölümündeki her yerine bakıyom gelmiyor gereksiz kutusuna de gelen kutusuna da hiç bir yere gelmiyor lütfen yardımmmmmm saygılarımla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı

msn meil bölümündeki her yerine bakıyom gelmiyor gereksiz kutusuna de gelen kutusuna da hiç bir yere gelmiyor lütfen yardımmmmmm saygılarımla

verdiğin msn adresine tekrar üyelik vermez çünkü aktivasyon mesajı gönderdiğini yazdığı için bu nedenden dolayı senin adına üyelik alamayız bir başka mail adresi ile almayı denediniz mi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

MyLoVe´isimli üyeden Alıntı

verdiğin msn adresine tekrar üyelik vermez çünkü aktivasyon mesajı gönderdiğini yazdığı için bu nedenden dolayı senin adına üyelik alamayız bir başka mail adresi ile almayı denediniz mi

evet her üyelik için baska msn verdim olmadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

MyLoVe´isimli üyeden Alıntı

rica etsem siz bana nik alsanız ve msn mail gönderseniz yada buraya da yazsanız fark etmez mümkünmü acaba size zahmet olmuyacaksa rica etsem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com