Canım Kime Denir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Kime DenirArkadaşlar canım diye kimlere denir sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum bana göre canım kelimesi tanıdığımız konuştuğumuz herkese söylenebilecek bir kelime Kız arkadaşım beni her gördüğünde yada her mesajında canım naber diye yazar oldu eskiden böyle değildi insan sevdiğine daha özel kelimeler kullanır acaba artık eskisi kadar beni sevmiyormu yada kendisinden soğutmak uzaklaştırmak ilişkimizi bitirmek için mi böyle davranıyor canım kelimesini görünce tepe tüylerim kalkıyor sinirden ölüyorum birşeyde söyleyemiyorum siz ne diyorsunuz bu gıcık kelime için
|
|
Canım Kime Denir |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Kime DenirAlıntı: Sedat-34´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar canım diye kimlere denir sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum bana göre canım kelimesi tanıdığımız konuştuğumuz herkese söylenebilecek bir kelime Kız arkadaşım beni her gördüğünde yada her mesajında canım naber diye yazar oldu eskiden böyle değildi insan sevdiğine daha özel kelimeler kullanır acaba artık eskisi kadar beni sevmiyormu yada kendisinden soğutmak uzaklaştırmak ilişkimizi bitirmek için mi böyle davranıyor canım kelimesini görünce tepe tüylerim kalkıyor sinirden ölüyorum birşeyde söyleyemiyorum siz ne diyorsunuz bu gıcık kelime içinSedat bence de canım kelimesi tanıyıp görüştüğün herkese söylenilebilecek bir kelime |
|
Canım Kime Denir |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Kime Denirartık sıradan ve monotonlasmıs bir durumda demektir ilişkınız ![]() ![]()
|
|
|
|