Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annesi, ayın, hakkında, hayatı, kimdir, savaş, şükran

Şükran Ay Kimdir? Şükran Ay Hayatı - Savaş Ay'ın Annesi Şükran Ay Hakkında

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şükran AY Kimdir? Şükran AY Hayatı - Savaş Ay'ın Annesi Şükran AY Hakkında
Şükran AY Kimdir? Şükran AY Hayatı - Savaş Ay'ın Annesi Şükran AY Hakkında

Şükran Ay (d 25 Şubat 1931 - ö 23 Kasım 2011) Türk sanat müziği sanatçısı Şükran Ay; Yirmi ikinci ve Yirmi üçüncü taşmekteplerde okudu, seside bu yıllarda keşfedildi İlk müzik derslerini Necati Başaner 'den alan Şükran Ay; Eminönü Halk Eğitim Merkezi 'nde Sadi Yeter Ataman 'ın kurduğu kadroya katılıp radyo sınavlarına girdi ve kazandı Üsküdar Musiki Cemiyeti 'nde görev aldı Sanat hayatına Kazablanka, Maksim, Çakıl gibi büyük gazinolarda; Zeki Müren, Müzeyyen Senar gibi sanatçlılarla birlikte sahne alarak başladı Türk sanat müziği'nde klasik olmuş İntizar, Sevemedim Karagözlüm adlı eserlere kattığı farklı yorumla beğeni kazandı Sanat müziği'nin 1970'li yıllardaki divalarından olan aynı zamanda Gazeteci Savaş Ay 'ın annesi Şükran Ay yakalandığı pankreas kanseri 'nden kurtulamayarak 24 Kasım 2011 tarihinde hayatını kaybetti Cenazesi 24 Kasım 2011 tarhinde Teşvikiye Camii 'nde kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Çamlık Mezarlığı 'na defnedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Pankreasından başlayan ve diğer iç organlarına da sıçrayan kanser hücreleri, doktorların usta sanatçı Şükran Ay ilgili umutlarının tükenmesine neden olmuştu forumsinsinet Ailesi olarak usta sanatçı Şükran Ay'a Allah’tan rahmet; geride kalanlara, sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com