Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, bilgi, lisesi, meslek, nelerdir, puanları, yılı

2009-2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Nelerdir 2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Bilgi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009-2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Nelerdir 2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Bilgi

2009-2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Nelerdir? 2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Nelerdir? 2010 Meslek Lisesi Puanları Nelerdir? 2010 Meslek Liseleri Puanları Hakkında Meslek Lisesi Puanları Bilgi Sağlık Meslek Taban Puanı Sağlık Meslek Taban Puanı Bilgi Kız Teknik Liseleri Taban Puanları
2009-2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Nelerdir 2010 Yılı Meslek Lisesi Puanları Bilgi Sağlık Meslek Liseleri 1Yerleştirme Taban Puanları

Sağlık Meslek Lisesi 2Yerleştirme Taban Puanları

Kız Teknik Liseleri 1 Ve 2Yerleştirme Taban Puanları

Erkek Teknik Lisesi 1 Ve 2 Yerleştirme Taban Puanları

Ticaret Ve Turizm Liseleri Taban Ve Tavan Puanları

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

1-İstanbul Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
İstanbul-Üsküdar-Koşuyolu Semtinde 1974 yılından beri öğretime devam eden hemşirelik okuludurİngilizce eğitim yapan Anadolu Meslek Lisesi olup öğretim süresi ilköğretim okuluna dayalı hazırlık üstü 4 yıldır
Okuldan mezun olanlar:Milli Eğitim Bakanlığına bağlı sağlık kuruluşları ile pansiyonlu okullarda görev alabileceği gibi bütün sağlık kuruluşlarında çalışabilme imkanına sahiptirler
Adres:Validebağ Kampüsü-Koşuyolu/ÜSKÜDAR İSTANBUL
Tel No:02163252904-3391381
Faks:02163252904
2-Kırıkkale Kanuni Sağlık Meslek Lisesi
Kırıkkale Kanuni Sağlık Meslek Lisesi, İlköğretim Okuluna dayalı, 4 yıl öğretim süreli Laboratuar Teknisyeni (Laborant) yetiştiren Meslek LisesidirMezunları, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Sağlık Eğitim Merkezleri ile diğer resmi ve özel sağlık kurumlarında da çalışma imkanına sahiptirler
Adres:Kanuni Sağlık Meslek Lisesi(Yavuz Selim İlköğretim Okulu Ek Binası)KIRIKKALE
Tel No:03182331491
Faks:03182340006

3-Çorum Osmancık Sağlık Meslek Lisesi
Çorum ili Osmancık İlçesinde 2001-2002 öğretim yılında yapımı tamamlanan tesislerinde hizmete açılmıştır360 öğrencilik kapasiteye sahip okulda 200 öğrencilik pansiyon bulunmaktadırOkuldaki eğitimin amacı öncelikle Bakanlığımız Kurumlarının hemşire ve sağlık memuru, bu kurumlarla birlikte ülke genelinde ilk yardım ve acil bakım teknisyenliği konularında iyi eğitilmiş insan gücü yetiştirmektedirÖğretim süresi 4 yıldır
Adres:smancık Sağlık Meslek Lisesi OSMANCIK/ÇORUM
Tel No:0364 6114423-6114425
Faks:0364 6114419
*Bünyesinde pansiyon bulunan İstanbul Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (Hemşirelik Bölümü) ve Çorum Osmancık Sağlık Meslek Lisesi (Hemşirelik Bölümü, Acil Tıp Teknisyenliği)'ni kazanan kız öğrenciler bu sınavda aldıkları puana, Devlet Parasız Yatılılık Başvuru şartlarını taşımaları, pansiyonlarda boş kontenjan bulunması halinde parasız yatılılık hakkından yararlanabilecektir
Sınavda aldıkları puana göre yapılacak seçme ve sıralama sınavı ile parasız yatılı okuma hakkı kazananların ayrıca parasız yatılılık sınavına girmeleri şartı aranmazParasız yatılılık şartları taşımayan kız öğrencilere puan ve boş kontenjan oranında paralı yatılılık sağlanır
SAĞLIK MESLEK LİSELERİNE BAŞVURU ŞARTLARI
Genel Şartlar:
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak (Türkiye’de oturma izni olan yabancı uyruklu öğrencilerin okula alınmaları Bakanlığın iznine bağlıdır)
Sağlığı, girmek istediği mesleğin öğretimi ve yürütülmesine elverişli olmak (kekemelik, şaşılık, görme yetersizliği, ortopedik yetersizlik, bulaşıcı hastalıklar ve ruhsal bozukluklar okullara alınmaya engel teşkil eder) Öğrencilerin özür durumları, okula kayıtlarında okul müdürlüğünce tespit edildiği taktirde sağlık raporu almış olsalar bile kayıtları yapılamaz
Evli, boşanmış veya nişanlı olmamak (öğrenci iken evlenen ve nişanlananların okulla ilişkileri kesilir)
Sabıka kaydının bulunmadığını, yerel Cumhuriyet Savcılığından alacağı belge ile kanıtlamak (okula kayıt sırasında istenir) Özel kanunlarla affa uğramış olsalar bile herhangi bir okuldan yaptırım veya kanuni bir kovuşturma sonucu çıkarılmamış olmak Kamu haklarından yasaklı olmamak
Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya 6 (altı) aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, sahtecilik, irtikap, ihtilâs, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak İstanbul Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve sağlık meslek liselerinin öğretim süresi 4 (dört) yıldır
Özel Şartlar:
2008-2009 öğretim yılında ilköğretim okullarının 8 sınıflarında öğrenim görüyor olmak Sınavın yapıldığı tarih itibarıyla 16 (onaltı) yaşını bitirmemiş olmak veya yaş düzeltilmesi için mahkemeye başvurduğuna ilişkin belge getirmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

asdfgh :D guseLL
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com