Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balık, boy, uzatırmı, yağı

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Balık Yağı Boy Uzatırmı?
Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Son yıllarda en çok tercih edilen beslenme desteği olarak karşımıza çıkmaktadır Balık Yağı Bilim insanları balık yağıyla ilgili bir çok araştırma yapmış ve faydaları üzerinde durmuşlardır Depresyondan kalp ve damar hastalığına kadar bir çok rahatsızlıkta balık yağının fayda gösterdiğini belirtmişlerdir

Balık Yağının Faydaları;

İçinde bulunan omega 3 ile kalp rahatsızlıkları ve damar tıkanıklıklarına iyi gelmektedir Ayrıca kalp ritim bozukluklarına iyi gelmektedir,
Çocuklarda zihinsel gelişim için faydalı olduğu bilinmektedir,
Balık yağında yüksek oranda omega 3 asidi bulunduğundan beynin yaşlanma sürecini azaltıcı dolayısıyla Alzheimer hastalığına karşı iyi geldiği bilinmektedir

Peki Balık Yağı boy Uzatırmı ?

Balık yağı başlı başına Omega 3 deposudur Omega3 boyun uzamasına değil beyinsel faaliyetlerin gelişmesine yardımcı olur Bazı verilere göre balık yağı tüketen çocukların kilo alması daha basitmiş Kısacası balık yağı beyinsel faaliyetleri düzenlediğinden boyu değil beyini uzatır Yani öğrenmeyi, beyin gelişimi ve dikkat toplamamanıza yardımcı olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

çok fazla etkileceğini sanmıyorum ama %10 oranında yardım edebilir

balık yağı genelde vitamin in yaptığı işi yapar arka tarafı büyütmez hareketli olcaksın olay orda ztn bide şimdi yaz balık yağı D vitamınıdır d vitamını de güneşle birleşince coşar

yani balık yağını vitamin niyetine içiceksin bence seni biraz zinde form da tutabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

arkadaslar ben kullandım ama genetık ya 1 cm uzadım anacak genetık dıyozda mılletın annesı babası kısa kendısı uzun bu genetıklık bı bızdemı gecerlı yaaaaaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Boy uzatmaa sey kullanmıs ve harket yapmıs ve boyunda uzaa gren arkadaslar bızımlede paylasırlarsa cok memnun olurun yas 18 boy 162
Alıntı Yaparak Cevapla

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Eski 09-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Balık Yağı Boy Uzatırmı?

Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir ?

Bu Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Başlıklı Konumuzda Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Hakkında Geniş Bilgi Bulabilir Ve Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Konusu Hakkında Bilmediklerinizi Öğrenebilirsiniz Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Başlıklı Konu Başka Bir Siteden Alınmıştır Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Konusunun Alıntı Yapıldığı Site Linki Aşağıda Kaynak Olarak Belirtilmektedir

Balık yağı hapının özellikle omega 3 barındırmasından dolayı her geçen gün yeni bir faydası ortaya çıkmakta Bu yazı dizimizde sizlere balık yağı hapının faydalarından bahsetmek istiyoruz

Balık Yağı Hapının Faydaları
- Hamile bayanların balık yağını tüketmesi durumunda anne karnındaki bebeğin beyin gelişimi ve göz retinası gelişimi iyi yönde artar
- Sizlerinde bildiği üzere genelde bayanlar hamilelik sonrasında depresyona giriyorlar Balık yağı hapı tüketen bayanlarda hamilelik sonrası depresyona girme oranı düşmekte
- Gebeliğin erken sonuçlanmasını yani erken doğum oranlarını düşürür
- Çocuklarda görülen hiperaktivite sorununu engelleyici yönde etkisi de mevcuttur
- Çocuklarda boy ve kilo oranlarının dengeli olmasını sağlamakta
- Balık yağının en önemli özelliği kalp ve kalp damarlarını korumasıdır
- Saç dökülmesini önler
- Sedef hastalığına iyi geldiği bilinmektedir
Hepinize sağlık dolu bir yaşam dileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com