![]() |
Balık Yağı Boy Uzatırmı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yağı Boy Uzatırmı?Balık Yağı Boy Uzatırmı? Balık Yağı Boy Uzatırmı? ![]() Son yıllarda en çok tercih edilen beslenme desteği olarak karşımıza çıkmaktadır Balık Yağı ![]() ![]() ![]() Balık Yağının Faydaları; İçinde bulunan omega 3 ile kalp rahatsızlıkları ve damar tıkanıklıklarına iyi gelmektedir ![]() Çocuklarda zihinsel gelişim için faydalı olduğu bilinmektedir, Balık yağında yüksek oranda omega 3 asidi bulunduğundan beynin yaşlanma sürecini azaltıcı dolayısıyla Alzheimer hastalığına karşı iyi geldiği bilinmektedir ![]() Peki Balık Yağı boy Uzatırmı ? Balık yağı başlı başına Omega 3 deposudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yağı Boy Uzatırmı?çok fazla etkileceğini sanmıyorum ama %10 oranında yardım edebilir balık yağı genelde vitamin in yaptığı işi yapar ![]() ![]() yani balık yağını vitamin niyetine içiceksin bence seni biraz zinde form da tutabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yağı Boy Uzatırmı?arkadaslar ben kullandım ama genetık ya 1 cm uzadım anacak genetık dıyozda mılletın annesı babası kısa kendısı uzun bu genetıklık bı bızdemı gecerlı yaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yağı Boy Uzatırmı?Boy uzatmaa sey kullanmıs ve harket yapmıs ve boyunda uzaa gren arkadaslar bızımlede paylasırlarsa cok memnun olurun yas 18 boy 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yağı Boy Uzatırmı?Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir ? Bu Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Başlıklı Konumuzda Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Hakkında Geniş Bilgi Bulabilir Ve Balık Yağı Hapının Faydaları Nelerdir Konusu Hakkında Bilmediklerinizi Öğrenebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Balık yağı hapının özellikle omega 3 barındırmasından dolayı her geçen gün yeni bir faydası ortaya çıkmakta ![]() ![]() Balık Yağı Hapının Faydaları - Hamile bayanların balık yağını tüketmesi durumunda anne karnındaki bebeğin beyin gelişimi ve göz retinası gelişimi iyi yönde artar ![]() - Sizlerinde bildiği üzere genelde bayanlar hamilelik sonrasında depresyona giriyorlar ![]() ![]() - Gebeliğin erken sonuçlanmasını yani erken doğum oranlarını düşürür ![]() - Çocuklarda görülen hiperaktivite sorununu engelleyici yönde etkisi de mevcuttur ![]() - Çocuklarda boy ve kilo oranlarının dengeli olmasını sağlamakta ![]() - Balık yağının en önemli özelliği kalp ve kalp damarlarını korumasıdır ![]() - Saç dökülmesini önler ![]() - Sedef hastalığına iyi geldiği bilinmektedir ![]() Hepinize sağlık dolu bir yaşam dileriz ![]() |
![]() |
![]() |
|