Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
indirilir, indirme, internetten, oyun, yöntemleri

İnternetten Oyun Nasıl İndirilir - Oyun İndirme Yöntemleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ben nasıl oyun indireceğimi bilmiom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba, indirmek istediğiniz oyun ile ilgili konuya göre yöntemler değişebilir Genelde oyun paylaşımları upload sitelerine yüklenerek yapılır İndirmek istediğiniz oyun adını google da yanına indir yazarak aratırsanız istediğiniz oyun muhtemelen karşınıza çıkacaktır İlgili konudaki indirme linkleri oyunun büyüklüğüne göre 1 linkte olabilir 5 10 hatta 30 linkte olabilir Sırasıyla bu linklere tıklayarak karşınıza çıkan siteden indirebilirsiniz Upload sitelerinden indirme yapabilmek için karşınıza çıkan slow download free download indir ücretsiz indir seçenelerinden birine tıklayınız Geri sayım başlayacaktır bittiğinde eğer grafik veya rakam doğrulaması çıkarsa boş kutucuğa yazıp indirme butonuna basınız

Fakat böyle onlarca linkle uğraşmak istemiyorum derseniz en basit yoldan oyun indirme torrent paylaşımlar sayesinde yapılır Örneğin Smackdown Oyunu torrent indir yazıp google dan aratırsınız Karşınıza gelen ilgili konudaki indirme linkindeki dosyayı indiriniz Daha sonra bir totrrent indirme programı indirmeniz gerekiyor Bu torrent programını birkere indirip kurmanız yeterli Bundan sonraki tüm torrent oyun indirmelerinizde bu programı kullanacaksınız İndirdiğiniz oyunla ilgili dosyaya tıkladığınızda size toreent programını penceresi açılacak Tamam butonuna bastığınızda oyununuz tek parça halinde inecektir Torrent programlarının dosya indirmede inanılmaz kolaylığı vardır Örneğin dosyanız inerken bir işiniz çıktığında bilgisayarınızı kapatıp gidebilirsiniz Yeniden bilgisayarınızı açtığınızda dosyanız kaldığı yerden inmeye devam edecektir Üstelik sizin hiçbir işlem yapmanız gerekmiyor Bilgisayarınızız açık kaldığı sürelerde torren programı tüm işlemleri kendiliğinden yapacaktır Torrent programlarına örnek verecek olursak ; bittorrent, utorrent, limewire, flashget

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

saol admin sayende smackdown harry potter ve yüzüklerin efendisi oyunlarını indirdim

şu andada matrixsi yüklüyorum saol

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

arkadasalr ben oyun indiriyorum giriom turbo bitten indrilio hepsi zaten sonra

girio neye tıklarsam tıklıyım hep ya etype yüklüyo yada baska bişi neye basarsam yüklerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar internetten oyun indirmek istiyorum nasıl yapabilirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

torrent ücretlimi ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı

torrent ücretlimi ?

torrent programları ile oyun indirmek ücretsizdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com