Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ferit, kimdir, şahenk

Ferit Şahenk Kimdir

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferit Şahenk Kimdir

Ferit Şahenk Kimdir
Ferit Şahenk Kimdir
Ferit Şahenk Kimdir Vikipedi
Ferit Şahenk Kimdir Hayatı
Ferit Şahenk Kimdir Biyografisi
Ferit Şahenk Kimdir Kısa özgeçmişi
Ferit Şahenk Kimdir Hakkında Bilgi

Alıntı Yaparak Cevapla

Ferit Şahenk Kimdir

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ferit Şahenk Kimdir

Ferit Şahenk Biyografi

Ferit Şahenk kimdir hayatı

Ferit Faik Şahenk hakkında bilgi

Ferit Şahenk 1964 yılı Ankara doğumludurFerit Şahenk Doğuş Holding'in ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Türkiye'nin en zengin kişilerinden biridir

Ferit Şahenk'in Şahsi serveti 2011 yılı itibari ile 27 milyar Amerikan dolarıdır Bu servetiyle Türkiye'nin 6 dünyanın ise 420 sırasında yer alıyor

Ferit Şahenk 2 Nisan 2001 de vefat eden babası Ayhan Şahenk'ten sonra 37 yaşındayken Doğuş Holding'in başına geçmiştir Ferit Faik Şahenk'in eşi ABD vatandaşı olan Diana Şahenk'tirFerit Şahenk'in Defne adında bir kızı vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com