Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyin, sözleri, tuğrul

Tuğrul Beyin Son Sözleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuğrul Beyin Son Sözleri

Benim durumum bir koyuna benziyorrYününü kırpmak için bağlandığı zaman boynunun kesileceğini zanneder ve ızdırap çekerSerbest bırakıldığında sevinir Sonra kesilmek için bağlanır fakat o yününü kırpmak için bağlandığını zannederek sakinleşir
Tuğrul Beyin Son Sözleri
Ancak bir müddet sonra boyunu kesilir İşte benim yakalandığım hastalık boynu kesilmek üzere bağlanan koyunun durumuna benziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Tuğrul Beyin Son Sözleri

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tuğrul Beyin Son Sözleri

Alıntı:

mero 0071´isimli üyeden Alıntı

Benim durumum bir koyuna benziyorrYününü kırpmak için bağlandığı zaman boynunun kesileceğini zanneder ve ızdırap çekerSerbest bırakıldığında sevinir Sonra kesilmek için bağlanır fakat o yününü kırpmak için bağlandığını zannederek sakinleşir
Ancak bir müddet sonra boyunu kesilir İşte benim yakalandığım hastalık boynu kesilmek üzere bağlanan koyunun durumuna benziyor

Allah acil şifalar versin umarım hiçbirşey düşündüğünüz gibi olmaz Derdi veren Allah dermanınıda mutlaka yanında verir buna inanın Rabbim hiçbir zaman korktuğunuza uğratmasın inşallah buradaki son sözünüz olmaz daha birçok yazılarınızı okuruz

[img]images/smilies/maxih1 (3)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com