Tuğrul Beyin Son Sözleri |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuğrul Beyin Son SözleriBenim durumum bir koyuna benziyorrYününü kırpmak için bağlandığı zaman boynunun kesileceğini zanneder ve ızdırap çekerSerbest bırakıldığında sevinir Sonra kesilmek için bağlanır fakat o yününü kırpmak için bağlandığını zannederek sakinleşir Tuğrul Beyin Son Sözleri Ancak bir müddet sonra boyunu kesilir İşte benim yakalandığım hastalık boynu kesilmek üzere bağlanan koyunun durumuna benziyor |
Tuğrul Beyin Son Sözleri |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuğrul Beyin Son SözleriAlıntı: mero 0071´isimli üyeden Alıntı Benim durumum bir koyuna benziyorrYününü kırpmak için bağlandığı zaman boynunun kesileceğini zanneder ve ızdırap çekerSerbest bırakıldığında sevinir Sonra kesilmek için bağlanır fakat o yününü kırpmak için bağlandığını zannederek sakinleşir Ancak bir müddet sonra boyunu kesilir İşte benim yakalandığım hastalık boynu kesilmek üzere bağlanan koyunun durumuna benziyor Allah acil şifalar versin umarım hiçbirşey düşündüğünüz gibi olmaz Derdi veren Allah dermanınıda mutlaka yanında verir buna inanın Rabbim hiçbir zaman korktuğunuza uğratmasın inşallah buradaki son sözünüz olmaz daha birçok yazılarınızı okuruz [img]images/smilies/maxih1 (3)gif[/img] |
|