Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatıyor, kocam, olun, yapmalıyım, yardımcı

Kocam Beni Aldatıyor Ne Yapmalıyım Yardımcı Olun :(

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

çok üzgünüm bana yardım edin lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

ela alçin´isimli üyeden Alıntı

çok üzgünüm bana yardım edin lütfen

Çok seviyorsanız eşinizi karşınıza alın ve açık bir şekilde konuşun nedenlerini öğrenin Ama bu kaçıncı diyorsanız bıktırdı dahada dayanamam buna diyorsanız tek çare boşanmak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kocam beni aldatıyor ve ne yapmalıyım diyorsunuz öylemi! biz kocamla bu durumun tersini yaşadık ben kocamı aldattım, hiç istemeden üstelik orası biraz karışık ve çok pişman oldum yalvardım yakardım ağladım beni bırakma diye evet bırakmadı! ama dünyayı burnumdan getiyorölümlerden döndüm! o gün bu gündür bırak ten temasını göz temsımız bile yok aynı evin içinde iki yabancıyız o ne derse o oluyor kulu kölesi oluyorum resmen kendimi affetttirmek ve olanları unutturmak için çırpınıyorum o kral modunda tabi bense sürüngen köle!!!

Sizde ise aldatılan sensin ama sen yalvaracak durumdasın şu işe bak ya! şu adalete, pardon, adaletsizliğe bak!

Ama yeter artık dayanamıyorum! aklımı kaçırıcam! sende hakkınnı bil güzelim! bak erkekler neler yapıyor! hep ben diyor! Kararını ver ne onu süründür ne kendin sürün! en kötü karar kararsızlıktan iyidir ve verdiğin karar hangisi olursa olsun kocaman bir yürekle arkasında dur!

iyi şanslar mutluluklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com