|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, gerçekleşecek, haziran, kaçta, saat, tutulması, zaman |
![]() |
15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek? 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek? Ay Tutulması İzle 15 Haziran 2011 Canlı Ay tutulması ![]() Bu yılın ilk Ay Tutulması, 15 Haziran Çarşamba günü saat 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etkinlik programında, uzmanlar eşliğinde çıplak gözle gökyüzü gözlemi, takımyıldızların mitolojik hikayeleri ile birlikte anlatımı ve teleskoplarla Ay ve halkalı gezegen Satürn’ün gözlemi de yer alıyor ![]() ![]() Ankara Üniversitesi Gözlemevi, yıl boyunca her Ay halk günü etkinlikleri ve özel gök olayları etkinlikleri ile kapılarını gökyüzü meraklılarına açmaya devam edecek ![]() Gözlemevi yetkilileri, Gözlemevi’nin şehirden uzak ve yüksek bir konumda bulunması nedeniyle katılımcıların yanında kalın giysiler bulundurmalarını önerdi ![]() Bu yılın hesaplarına göre, Tutulma sırasında Ay’ın konumları şöyle olacak: saat 20 ![]() saat 21 ![]() saat 22 ![]() saat 23 ![]() saat 00 ![]() saat 01 ![]() saat 02 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek? ay çok merak ettim bunu türkiyeden bizlerde görebilecekmiyiz merakla bekliycem bende ay tutulmasını izleyeceğim ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?Alıntı: ThinkerBeLL´isimli üyeden Alıntı 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek? Ay Tutulması İzle 15 Haziran 2011 Canlı Ay tutulması Bu yılın ilk Ay Tutulması, 15 Haziran Çarşamba günü saat 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etkinlik programında, uzmanlar eşliğinde çıplak gözle gökyüzü gözlemi, takımyıldızların mitolojik hikayeleri ile birlikte anlatımı ve teleskoplarla Ay ve halkalı gezegen Satürn’ün gözlemi de yer alıyor ![]() ![]() Ankara Üniversitesi Gözlemevi, yıl boyunca her Ay halk günü etkinlikleri ve özel gök olayları etkinlikleri ile kapılarını gökyüzü meraklılarına açmaya devam edecek ![]() Gözlemevi yetkilileri, Gözlemevi’nin şehirden uzak ve yüksek bir konumda bulunması nedeniyle katılımcıların yanında kalın giysiler bulundurmalarını önerdi ![]() Bu yılın hesaplarına göre, Tutulma sırasında Ay’ın konumları şöyle olacak: saat 20 ![]() saat 21 ![]() saat 22 ![]() saat 23 ![]() saat 00 ![]() saat 01 ![]() saat 02 ![]() En son 11 yıl önce ay tutulması olmuş, böyle özel anları kaçırmamak lazım ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?Ayyy 11 yıl önce mi olmuş dediniz keşke sevdiğim kişi yanımda olsaydı da Ay tutulmasını birlikte izleseydik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?Ay Kız inşallah nice 11 yıl hep birlikte olursun sevdiğinle ;) Az önce balkondan ay tutulmasını gördüm müthiş bir doğa olayı, harika bir görüntü tam tutulma sanırım 1 saat içerisinde gerçekleşecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?İşte Saniye Saniye Ay Tutulma Anı Görüntüleri Videosu YouTube Video ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?Alıntı: ѕυρєяisi´isimli üyeden Alıntı Ay Kız inşallah nice 11 yıl hep birlikte olursun sevdiğinle ;) Az önce balkondan ay tutulmasını gördüm müthiş bir doğa olayı, harika bir görüntü tam tutulma sanırım 1 saat içerisinde gerçekleşecek Ay Tutulmasını Kaçırdım Neden Bana Haber Vermediniz [img]images/smilies/maxiiismile (8) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 15 Haziran 2011 Ay Tutulması Saat Kaçta Ne Zaman Gerçekleşecek?Alıntı: Sword_of_HeLL´isimli üyeden Alıntı Ay Tutulmasını Kaçırdım Neden Bana Haber Vermediniz [img]images/smilies/maxiiismile (8) ![]() Oy ben sana kıyamammm söz sana bir diğer ay tutulmasında mutlaka haber vereceğim [img]images/smilies/maxih1 (21) ![]() |
![]() |
![]() |
|