|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atama, değiştirme, içi, sonuçları, yer, yozgat, öğretmen |
![]() |
Yozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) SonuçlarıYozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları Yozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları Yozgat il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, Yozgat il içi tayinleri 2011, Yozgat il içi tayinleri haberi bilgisi gazete haber sitesinde , 2011 Yozgat tayin , 2011 Yozgat öğretmen tayinleri 1 haziran 2011, 2011 öğretmen atamaları , 2011 Yozgat öğretmen tayinleri 1 haziran sonuçları burada, 2011 Yozgat öğretmenlik tahinleri , Yozgat 2011 öğretmen tayinleri sonuçları ana sayfası web sitesi, ist 2011 öğretmenlik il içi yer değiştirme, ist ![]() Sonuçlar her il için ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesinde açıklanacaktır ![]() ![]() ![]() Bugün 1 Haziran 2011 ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan son bilgiye göre il içi atamaları 30 bin öğretmenin ataması yapıldıktan sonra açıklanacak ![]() ![]() İl içi atamalar 20-26 Haziran haftasında yapıldı ve bulunduğu ilde il içi isteğe bağlı yer değiştirmek isteyen öğretmenler başvuruda bulundular ![]() ![]() ![]() Yozgat il içi yer değiştirme sonuçları, Yozgat il içi sonuçları, Yozgat yer değiştirme sonuçları, Yozgat isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları, 1 haziran 2011 il içi atama sonuçları, il içi atama sonuçları Yozgat İl içi atama sonuçları her ilin kendi Milli Eğitim sayfasından açıklanacak ![]() ![]() Yozgat İL İÇİ YERDEĞİŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü |
![]() |
![]() |
|