Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atama, değiştirme, içi, sonuçları, yer, yozgat, öğretmen

Yozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yozgat İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Yozgat İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları

Yozgat il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, Yozgat il içi tayinleri 2011, Yozgat il içi tayinleri haberi bilgisi gazete haber sitesinde , 2011 Yozgat tayin , 2011 Yozgat öğretmen tayinleri 1 haziran 2011, 2011 öğretmen atamaları , 2011 Yozgat öğretmen tayinleri 1 haziran sonuçları burada, 2011 Yozgat öğretmenlik tahinleri , Yozgat 2011 öğretmen tayinleri sonuçları ana sayfası web sitesi, ist 2011 öğretmenlik il içi yer değiştirme, ist 1 haziran memur tayinleri,

Sonuçlar her il için ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesinde açıklanacaktır İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin web sayfalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilisiniz (2011 il içi yer değiştirme takviminde sonuçların bugün açıklanacağı belirtilmesine rağmen, 2011 haziran ilk atamaları bugün yapıldığından dolayı sonuçların açıklanması gecikebilir)

Bugün 1 Haziran 2011 Yozgat İl içi tayinlere başvuran binlerce öğretmen bugün açıklanacak sıralama sonuçlarını bekliyor Yozgat İl İçi İsteğe bağlı yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Yozgat il içi tayin sonuçları saat kaçta nerden açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan son bilgiye göre il içi atamaları 30 bin öğretmenin ataması yapıldıktan sonra açıklanacak 9:30'da 30 bin öğretmenin kuraları çekilecek

İl içi atamalar 20-26 Haziran haftasında yapıldı ve bulunduğu ilde il içi isteğe bağlı yer değiştirmek isteyen öğretmenler başvuruda bulundularBu yıl getirilen bir kurarlar öğretmenler ya il içi tayin isteyebiliyorlar yada il dışı İki tayini birden isteyen öğretmenler il dışı çıkmasa il içinde bir yere giderim diye düşünürken bu değişiklik şaşırttı

Yozgat il içi yer değiştirme sonuçları, Yozgat il içi sonuçları, Yozgat yer değiştirme sonuçları, Yozgat isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları, 1 haziran 2011 il içi atama sonuçları, il içi atama sonuçları Yozgat

İl içi atama sonuçları her ilin kendi Milli Eğitim sayfasından açıklanacak

Yozgat İL İÇİ YERDEĞİŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com