![]() |
Tibetin Gençlik Pınarı 5 Hareket Resimli Anlatım Ve Videosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tibetin Gençlik Pınarı 5 Hareket Resimli Anlatım Ve VideosuTibetin Gençlik Pınarı 5 Hareket Resimli Anlatım Ve Videosu Tibetin Gençlik Pınarı 5 Hareket Resimli Anlatım Ve Videosu Peter Kelder’in yazdığı “Tibet’in Gençlik Pınarı” (orijinal adı: Ancient Secret of the Fountain of Youth ) adlı kitapta yer alan, emekli bir İngiliz subayı tarafından Batı’ya aktarılan beş Tibet egzersizinin çok büyük yararları var ![]() ![]() Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor ![]() ![]() Birinci hareket: ![]() Faydaları : Dolaşımı geliştirerek varisli damarlar, osteoporoz ve bas ağrılarına iyi geliyor ![]() ![]() Uygulanışı : Kollarınızı iki yana açarak avuç içleriniz yere bakacak şekilde saat yönünde dönün ![]() İkinci hareket: Faydaları : Tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi var ![]() ![]() Uygulanışı : 1-Sırtüstü yatarak ellerinizi vücudunuzun yanına koyun ![]() 2-Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın 3-Bacaklarınızı yere dik olacak şekilde kaldırırken dizlerinizin dik olmasına gayret edin Üçüncü hareket: Faydaları : İkinci gibi üçüncü de tiroit bezlerini, böbreküstü bezleri, böbrekleri, sindirim sistemi organlarını ve prostat ile rahmi de içine alarak cinsel organları gençleştiriyor ![]() ![]() Uygulanışı : 1-Vücudunuzu dik tutarak dizlerinizin üzerinde durun ![]() 2-Çenenizi göğsünüze yaklaştırın ![]() 3-Başınızı yavaşça mümkün olduğu kadar geriye doğru eğerken,sırtınızı arkaya doğru esnetin ![]() Dördüncü hareket: Faydaları : Tiroit bezi, sindirim sistemi, prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri dolaşım ve lenfatik akış üzerinde canlılık veren bir etkisi var ![]() ![]() ![]() Uygulanışı : 1-Bacaklarınızı ileriye doğru uzatarak yere oturun ![]() 2-Çenenizi göğsünüze doğru eğin ![]() 3-Başınızı mümkün olduğunca arkaya doğru eğin ![]() 4-Kollarınızı düz tutarak ayak tabanlarınızı ve ellerinizi yere basarken dizlerinizi kırın ve gövdenizi yere paralel olacak şekilde havaya kaldırın ![]() ![]() Beşinci hareket: Faydaları : bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olan dolaşım ve lenfatik akışın geliştirilmesine yardımcı olur ![]() ![]() ![]() Uygulanışı : 1-Kollarınız dik ve bedeniniz aşağı sarkmış halde ( kobra yılanı ) şeklinde durun ![]() ![]() ![]() 2-Ayaklarınızı ve ellerinizi oynatmadan,kalç anızı yukarıya kaldırın ve vücudunuzla ters v şekli meydana getirin ![]() ![]() TİBETİN GENÇLİK PINARI 5 HAREKET UYGULAMALI VİDEO TIKLAYINIZ http://player ![]() ![]() Untitled |
![]() |
![]() |
|