Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, hakkında, okul, sistemi, türk, yönetimi

Türk Eğitim Sistemi Ve Okul Yönetimi - Türk Eğitim Sistemi Ve Okul Yönetimi Hakkında

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Eğitim Sistemi Ve Okul Yönetimi - Türk Eğitim Sistemi Ve Okul Yönetimi Hakkında

Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi - Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi Hakkında
Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi - Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi Hakkında

Editör: Servet Özdemir
Nobel Yayın Dağıtım temin edilebilir

» Eğitim

Fiyatı : 14,00 TL ilknokta : 13,30 TL % 5 indirim 160 x 235, 234 Sayfa, 1 Baskı
2007, ISBN: 978-605-395-009-7

Türk eğitim sistemine dâhil olacak öğretmen ve yönetici adaylarına temel yönetim kavram ve niteliklerini kazandırmak gayesiyle hazırlanan bu kitap; genel anlamda, öğretmen adaylarına içinde görev alacakları eğitim örgütlerinin yapı ve işleyişini kavratma işlevi görecektir Bu bağlamda öğretmen adaylarına bazı soruların sordurulması hedeflenmiş, içerik bütünü bu sorulara cevap vermeye endeksli oluşturulmuştur Adaylara sordurulacak ve detaylı cevap bulmalarını sağlayacak olan sorular şunlardır:

Okulun bir üyesi olarak okulda beni ne tür görevler beklemekte?

Günümüz okullarından ne beklenilmektedir?

Okulda bir takım üyesi olarak daha etkili nasıl olabilirim?

Okulların tabi olduğu yasal mevzuat ana hatları ile nelerden oluşmaktadır?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com