Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, çizimi, karakalem, karakalemle, resim, resimli, sac, teknikleri, yapma, yapımı

Karakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli Anlatım

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli Anlatım

Saç çizimi karakalem
Karakalemle saç çizimi resimli anlatım
Karakalem saç yapımı tarifi

Ne çeşitte ve tipte saç çizerseniz çizin ortada ki örnekte gösterildiği gibi her zaman kafanın aynı bölgesinde olur Tüm kafa derisini kaplar Alından boynun arkasına enseye kadar Eğer saçı uzun ve toplanmamış olarak çizecekseniz ensede saçın bitiş yeri görünmeyeceğinden bu sorun olmaz ancak kısa ya da toplanmış çizecekseniz bu noktaya dikkat etmelisiniz Bir çok kez karşılaşılan başka bir soruna da dikkat çekilmeli ki bazı çizerler saçın altında bir kafatası olduğunu unuturlar Bazen saçı resmin altındaki örnekte olduğu gibi altındaki kafa için "küçük" çizerler Kafatasını saç altında tamamlayan bir şekil çizildiğinde ( kırmızı çizgi) alın yokmuş gibi basık bir kafatası ortaya çıkar Bu hataya düşmemek için yapılacak işlem çok basittir önce saç olmaksızın bir kafatası çizip saçı üzerine eklemektir Böylece anime karakterleri o olağandışı saçları altında doğal görünecetir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com