|
|
Konu Araçları |
anlatım, çizimi, karakalem, karakalemle, resim, resimli, sac, teknikleri, yapma, yapımı |
Karakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli Anlatım |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli AnlatımKarakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli Anlatım Karakalem Saç Yapımı - Resim Yapma Teknikleri -Karakalemle Saç Çizimi Resimli Anlatım Saç çizimi karakalem Karakalemle saç çizimi resimli anlatım Karakalem saç yapımı tarifi Ne çeşitte ve tipte saç çizerseniz çizin ortada ki örnekte gösterildiği gibi her zaman kafanın aynı bölgesinde olur Tüm kafa derisini kaplar Alından boynun arkasına enseye kadar Eğer saçı uzun ve toplanmamış olarak çizecekseniz ensede saçın bitiş yeri görünmeyeceğinden bu sorun olmaz ancak kısa ya da toplanmış çizecekseniz bu noktaya dikkat etmelisiniz Bir çok kez karşılaşılan başka bir soruna da dikkat çekilmeli ki bazı çizerler saçın altında bir kafatası olduğunu unuturlar Bazen saçı resmin altındaki örnekte olduğu gibi altındaki kafa için "küçük" çizerler Kafatasını saç altında tamamlayan bir şekil çizildiğinde ( kırmızı çizgi) alın yokmuş gibi basık bir kafatası ortaya çıkar Bu hataya düşmemek için yapılacak işlem çok basittir önce saç olmaksızın bir kafatası çizip saçı üzerine eklemektir Böylece anime karakterleri o olağandışı saçları altında doğal görünecetir |
|