|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2011, adayları, akp, kimlerdir, listesi, milletvekili, parti, şırnak |
Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 Listesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 ListesiAk Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 Listesi Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 Listesi 1 mehmet emin dindar 01 01 1959 doktor2 mehmet tatar 01 02 1945 iş adamı3 nazan birlik 01 07 1974 avukat4 ibrahim baykal 04 05 1968 tüccar, çiftçi
|
|
Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 Listesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 Listesiben ibrahim baykal ın olmasını istiyordum ama erdoğan onu seçmedi bide ibrahim baykal bir iş adamıdır çifçi diye yazmayın |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Kimlerdir?, Akp Şırnak Adayları 2011 ListesiAlıntı: sedat akın´isimli üyeden Alıntı ben ibrahim baykal ın olmasını istiyordum ama erdoğan onu seçmedi bide ibrahim baykal bir iş adamıdır çifçi diye yazmayın Tüccar,Çiftçi şeklinde beyanda bulunulmuş edinilen bilgileri paylaştık Ayrıca, çiftçide bir iş adamıdır sayın Sedat Akın |
|
|
|