Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istifa, istifalar, istifaları, seçim, seçimden

Seçimden Sonra İstifa - Seçim İstifaları - Seçimden Sonra İstifalar

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seçimden Sonra İstifa
Seçim İstifası

Topçu, BBP'nin internet sitesindeki açıklamasında, partinin kurucu Genel Başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi emaneti olarak gördükleri BBP'yi, üzerinde hiçbir hesap yapılmasına müsaade etmeden milletle buluşturduklarını belirtti

Topçu, açıklamasında şunları kaydetti:

''Demokrasilerde milletin iradesinin üstüne söylenecek söz yoktur Millet sandıkta konuşmuştur Milletin takdiri de başımızın tacıdır Seçim sonuçları neticesi ortaya çıkan mevcut başarısızlığı kendi üzerime alıyor ve rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadetinden bu yana yürütmekte olduğum BBP Genel Başkanlığı görevini bırakıyorum

Seçim sürecinde olağanüstü bir çaba gösterip, büyük fedakarlıklar yapan partimizin MKYK Üyelerine, milletvekili adaylarına, il başkanlarına, ilçe başkanlarına, belde başkanlarına, mahalle ve köy temsilcilerine, üyelerine, gönüldaşlarımıza ve tabi ki Alperenlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum

Partimizin yetkili kurulları, 15 Haziran 2011 tarihinde toplanarak bundan sonraki süreci tayin edecektir''

kaynak:mynet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com