|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklamalı, anlatım, çalışması, karakalem, kompozisyon, renk, tek, teknikleri, yöntemleri |
![]() |
Tek Renk Karakalem Kompozisyon Çalışması Teknikleri Yöntemleri (Açıklamalı) Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Renk Karakalem Kompozisyon Çalışması Teknikleri Yöntemleri (Açıklamalı) AnlatımTek Renk Karakalem Kompozisyon Çalışması Teknikleri Yöntemleri (Açıklamalı) Anlatım Tek Renk Karakalem Kompozisyon Çalışması Teknikleri Yöntemleri (Açıklamalı) Anlatım Karakalem tekniği ile dilediğiniz kompozisyonu tek renk olarak çalışabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Yüzyıllardır ressamların vazgeçemediği bir malzeme olan kurşun kalem ve kömür kalemle gerçekleştirilen karakalem çalışmalar, izleyenlerde her zaman farklı bir hayranlık uyandırmışlardır ![]() ![]() Bu bölümümüzde teknikten biraz bahsetmenin yanı sıra sizlere karakalem çalışmaya başlamanız için size kısa bir örnek sunuyoruz ![]() ![]() En temel resim malzemesi Kurşun kalem en temel resim malzemesidir ![]() ![]() ![]() Ortaya çıkan sonuç sizi tatmin edene dek, aynı ya da |
![]() |
![]() |
|