|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2011, başkanlığı, diyanet, işleri, mart, personel, sonuçları, sınavı, yeterlilik |
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 , Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınav Sonuçları ![]() 19 Mart Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları 19 Mart 2011 tarihinde yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı sonuçları MEB'la eşzamanlı olarak forumdaşta yayımlanacaktır 2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz![]() ![]() Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları 19 Mart 2011'de yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı sonuçlarının 18'inde açıklanması bekleniyordu Ancak dün sonuçların açıklanacağı Egitek yetkililerince teyid edilmesine rağmen sonuçlar açıklanmadı Bu durum Egitek ile Diyanet arasındaki koordinasyon uyuşmazlığından kaynaklanabileceği gibi teknik bir aksaklıktan da kaynaklanmış olabilir Sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda resmi bir bilgi yok![]() Sonuçların açıklanacağı sayfalara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz![]() ![]() Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçlarının açıklanacağı sayfalar T C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü personelweb diyanet gov tr/personel/ T C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Soru ve Cevapları yayımlandı ![]() ![]() Stajyer Vaiz Stajiyer Kuran Kursu Öğreticisi İmam Hatip Müezzin Kayyum Nakil Hac Görevlendirmesi Yurt Dışı Görevlendirmesi Hac Görevlendirmesi - Yurt Dışı Görevlendirmesi |
|
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçlarının açıklanacağı sayfalar T C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel MüdürlüğüT C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü![]() :: T C BAÅ�BAKANLIK DİYANET İÅ�LERİ BAÅ�KANLIÄ�I ::![]() ![]() T C M E B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
|
|
|
|