Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, açıklaması, gül, gülden, referandum

Abdullah Gül Ab Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması..

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdullah Gül Ab Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması..

Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması,
Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum AçıklamasıAbdullah Gül'den, Referandum Açıklaması

Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması

Avrupa Birliği, AB referandum, gül referandum, abdullah gül referandum, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması,ab türkiye üyeliği referandum,tsk iç hizmet kanunu 35 maddesi,TSK 35 Maddesi nedir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya'nın Başkenti Viyana'ya giderken uçakta gazetecilere konuştu
Cumhurbaşkanı Gül Türkiye-AB müzakere süreciyle ilgili; "Avrupa ülkeleri Türkiye'nin üyeliğini referanduma sunacağız diyorsa biz de günü gelince halkımıza sorarız" dedi

Gül, "Avrupa'nın bazı hastalıklarının nüksettiğini görüyoruz, geçmişlerinden ders almaları lazım" dedi

Cumhurbaşkanı Gül; çok tartışılan TSK 35 Maddeyle ilgili, maddenin yanlış yorumlandığını, maddenin aslında bir hak çıkarma anlamı taşımadığını fakat yanlış anlamlara yol açtığı için yeniden yazılması gerektiğini söyledi

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35 maddesi şöyle:

"Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kollamak ve korumaktır"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com