|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdullah, açıklaması, gül, gülden, referandum |
![]() |
Abdullah Gül Ab Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdullah Gül Ab Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması..Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması, Abdullah Gül AB Referandum Açıklaması, Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması ![]() ![]() ![]() ![]() Abdullah Gül'den, Referandum Açıklaması ![]() ![]() ![]() Avrupa Birliği, AB referandum, gül referandum, abdullah gül referandum, ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya'nın Başkenti Viyana'ya giderken uçakta gazetecilere konuştu ![]() Cumhurbaşkanı Gül Türkiye-AB müzakere süreciyle ilgili; "Avrupa ülkeleri Türkiye'nin üyeliğini referanduma sunacağız diyorsa biz de günü gelince halkımıza sorarız" dedi ![]() Gül, "Avrupa'nın bazı hastalıklarının nüksettiğini görüyoruz, geçmişlerinden ders almaları lazım" dedi ![]() Cumhurbaşkanı Gül; çok tartışılan TSK 35 ![]() ![]() Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35 ![]() "Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kollamak ve korumaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|