![]() |
Facebook Duvar Yazıları - Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Duvar Yazıları - Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar SözlerFacebook Duvar Yazıları, Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar Sözler, Facebook Duvar Yazıları - Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar Sözler etkileyici duvar yazıları, etkileyici facebook duvar yazıları, кαdєя вυуѕα вαѕтαη уαzαмαм!вєη нαуαттα ѕєηѕιz σlαмαм!öldє вєвєgιм ölєуιм! …(L)кöя αşιк(L)… вιz gözüмüzü вιя α¢dιк!… zαмαηιη∂α αѕк ιℓє уαηαякєη ηє σℓ∂υ ¢αηιη gιвι ѕєνєякєη؟ вαк нєяѕєу ηαѕιℓ тєяѕιηє ∂öη∂ü!؟! вυηυ gι∂єякєη ∂üѕüη¢єк∂ιη! ѕєηιη вαηα кüѕ σℓ∂υη∂α вιℓє вιятєк вєη ∂єgιℓ ααℓєм вιℓιуσя cιcιм! вєη вöуlєуiм! ČÁŃıŃ ŚÁğŐĹŚÚŃ нєρ ѕєηι ∂üѕüηüуσяυм…ιѕтємєк∂єη ναzgє¢ємιуσяυм… sınaava kopyasız girmek savaşa silahsız girmek gibidir ![]() уüяєğιм∂єкι тєк αяzυ, нαуαℓιм∂єкι тєк тυткυ, вєηι уαşαтαη тєк ∂υуgυ ѕєηмιşѕιη вєвєğιм ![]() ![]() รєש๓เא๏гย๓ şย รคคtเภ รєรเภเ,คк๓ครıภ ๔ยгรยภ zค๓คภ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum ! єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! ιηѕαηιη уαραвιℓє¢єgι єη вüуüк ƒєηαℓιк, кєη∂ιѕιηє σℓαη güνєηιηι кαувєтмєѕι∂ιя ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя, уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя …ιηѕαηℓαяα üçüη¢ü вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ… אüкรєl๓єภเภ єภ คlçคкçครเ, zคאเŦlคгเภ รเгtเภค ๒ครคгคк אüкรєl๓єкtเг αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız –вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα —-yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgi sensiz olamaz unutmaki sevmek daima beraber olmak deqil sensizken ble seninle olabilmektir içinDen qeLeni söyLe kaLıRsa yazıqK oLuRr… senin gibi seviyorum deyipte sevmeyenlerden değiliz ki ——– olalım Adini kalbime askla kazimistim bosver aldirma belki bir gün silerim ![]() ![]() ![]() Haritalara bakiyorum evin yok ![]() ![]() ![]() Beklemek güzeldir güzelim Dönecekse eger beklenen… ![]() ![]() ![]() mutlu olmayi biliyosan sevmeyide biliceksin,eger gercekden seviyosan ugrunda ömrünü vereceksin Her Seven İsimsiz Bir Kahramandır ve İnsan Sevebildiği Kadar İnsandır!! İyimser bir insan ayakkabıları çalınınca “ayaklarım var ya” diyebilen insandır ![]() Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim ![]() Sevdiğini elde edemezsen, elde ettiğini sevmeye çalış ![]() Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma acıma canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!! Ben sana “SEVMEYİ” öğretemedim,Sende bana “UNUTMAYI”öğretemedin… |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook Duvar Yazıları - Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Duvar Yazıları - Facebook İçin Değişik Farklı Güzel Yazılar SözlerGözℓєя yaℓaи söyℓємєz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nefess aLma efess aL' sadece şahlar hamleleri önceden sezer ![]() Sevgilin varken çapkınlık yapılmazmış ![]() Gerçekten sevmeden, "seviyorum" demeyi bir türlü öğrenemedim ![]() Yaşamak için hayatta kimseyi kendin gibi görme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÜRÜSTLÜK bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acın başkalarını güldürebilir; ama gülüşün başkalarına acı vermemeli" ![]() Bir cep telefonu reklamına inandığım kadar inanıyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Umduğumuz gibi olsaydı hayat Sandığımız gibi yaşardık bulduğumuzla yetinseydik kaybettiklerimize ağlamazdık ![]() ![]() Özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum…ama senin gibi aşk ile ihanet arasında bağlaç olmadım asla… küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde, 'ölüden değil, diriden kork' demişti ![]() ![]() Kadınmış derler adamı deli eden ![]() ![]() ![]() Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir ![]() ![]() Hayat Bir Tiyatro Dediler Herkese Bir Rol Verdiler En Zoruda Benimkiymiş Önce Sev Sonra Unut Dediler N€ s€w€ni s€w€bILdik,, n€ s€wdIgIMiz€ k€ndiMizi s€wdir€bILdik,, biR haYaT g€Ldi g€ÇTi,,bIz sadec€ s€wm€Yi ögr€ndIk,,h€r önÜMÜz€ g€L€ni aDaM sAniP göNüL w€rdIk,, k€ndImiZc€ haYaLL€r ür€tTik,, aMa h€rk€s s€wiLm€zMis oNu biL€m€dik ![]() |
![]() |
![]() |
|