Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, iştirak, nafakası, tedbir, yoksulluk

Tedbir Nafakası - Yoksulluk Nafakası Ve İştirak Nafakası Hakkında

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tedbir nafakası,hakimin sadece maaş bordrosuna istinaden bağlanırsa,o bordro ise mesai dahil matrah üzerine ise,üstelik bankalardan uzun süre için hacizli ise,hakim ısrarla tedbir nafakasını,sanki çıplak maaşmış gibi,1/4 üzerinden hesaplamışŞu anda 750 tl tedbir nafakası,artı bir yıllık alacak haczi kondu sırada,bana 220 tl geçinmek için kalıyorBorçlu olduğumu belgeledim ama gebze aile mahkemesi hakimi banane borcundan dedi750 karıma 220 bana oh ne ala dünyabu nasıl adaletÜstelik beni evden kovan eşimBir yıldır nerde oturur onuda bilmiyorumEvi nereye taşıdı,nerde,kimle o da belli değilDarp yok kavga yokDefol pislik dedi kovduŞaşırdım vallahi adalet nerde?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Öncelikle geçmiş olsun diyorum malesef adalet konusunda benim de aklım karışık ne doğrudur ne gerçektir akıl sır erdirebilmiş değilim Bu konu hakkında size yardım edebilecek bir Avukatlık sitesi önereceğim Buradaki avukatlarımızın açıklamaları sizlere yardımcı olacaktır Anladığım kadarı ile kocaeli'desiniz vermiş olduğum linke tıklayın

NAFAKA - GÖKER HUKUK BÜROSU - ( Av Sertif Gökçe - Av Abdullah Eryarsoy - 0262 322 70 60 )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com