|
|
Konu Araçları |
bilgi, biyografisi, geçmişi, hakkında, hayatı, kimdir, ulupınar, özcan |
Özcan Ulupınar Kimdir, Hayatı Biyografisi Ve Öz Geçmişi Hakkında Bilgi |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özcan Ulupınar Kimdir, Hayatı Biyografisi Ve Öz Geçmişi Hakkında BilgiÖzcan Ulupınar Kimdir, Hayatı Biyografisi Ve Öz Geçmişi Hakkında Bilgi Özcan Ulupınar Kimdir, Hayatı Biyografisi Ve Öz Geçmişi Hakkında Bilgi Özcan Ulupınar Kim,Özcan Ulupınar biyografisi,Özcan Ulupınar hakkında bilgi,Özcan Ulupınar özgeçmişi Özcan Ulupınar Kimdir, Hayatı 1970 yılında Almanya’ nın Gelsenkirchen şehrinde doğdum İlk, orta ve lise öğrenimimi Devrek ‘ te tamamladım Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ nden 1993 yılında mezun oldum Vatani görevimi tamamladıktan sonra aile şirketinde yöneticilik yapmaya başlayarak ticaret ve iş hayatıma başladım 03 Kasım 2002 yılında yapılan Genel Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’ nden Zonguldak Bölgesi 4 sıra Milletvekili adayı olarak siyasete adım attım Bu süreçte İlçemizde açılan Devrek Meslek Yüksekokulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği kurucularından olup, Dernek Başkanlığı görevimi halen sürdürmekteyim 28 mart 2004 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde yine aynı partiden Belediye Başkanı adayı oldum ve halkımızın takdirleriyle bu göreve seçildimÖzcan Ulupınar Kimdir, Hayatı Evliyim, iki çocukluyum ,Almanca ve İngilizce bilmekteyim alıntı |
|