|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ekşi, kapanıyor, kapatıldı, sözlük |
Ekşi Sözlük Kapatıldı Mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor Mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekşi Sözlük Kapatıldı Mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor Mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ?Ekşi Sözlük Kapatıldı mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ? Ekşi Sözlük Kapatıldı mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ? Ya çok afedersiniz ben biraz malım hatta gerizekalıyım ekşi sözlük kapatılırsa ben bilgilere nereden ulaşacağım birisi birşeyler biliyormu gerçekten de kapatılıyor mu bana söyleyebilirmisiniz İyiki bu site var artık buradan takip edeceğim tüm konuları buradan öğreneceğim çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaşlar sizler birer harikasınız![]() ![]()
|
|
Ekşi Sözlük Kapatıldı Mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor Mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekşi Sözlük Kapatıldı Mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor Mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ?Alıntı: Üye55213hg´isimli üyeden Alıntı Ekşi Sözlük Kapatıldı mı ? Ekşi Sözlük Kapanıyor mu? Ekşi Sözlük Kapanıyor ? Ya çok afedersiniz ben biraz malım hatta gerizekalıyım ekşi sözlük kapatılırsa ben bilgilere nereden ulaşacağım birisi birşeyler biliyormu gerçekten de kapatılıyor mu bana söyleyebilirmisiniz İyiki bu site var artık buradan takip edeceğim tüm konuları buradan öğreneceğim çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaşlar sizler birer harikasınız![]() ![]() ![]() Ekşi Sözlük kapanıyor mu? Ekşi sözlük kapanıyor TİB'den gelen mektuba Ekşi sözlüğün kurucusundan açıklamalar; TİB, Ekşi Sözlük'ün hosting firmasına bir mektup göndererek sitenin alan adının barındırılmasının derhal durdurulmasını talep etti ![]() Türkiye'nin en çok ziyaretçi toplayan forumlarından Ekşi Sözlük'ün kapatılması için hosting firmasına Telekomünikasyon ve İletişim Başkanlığı'nca mektup gönderildi İnternette sansüre uğrayan birçok kelime ve site gibi Ekşi Sözlük de kapanıyor Sözlüğün kurucusu Sedat Kapanoğlu'nun yazdıklarına göre durum ciddi İşte TİB'in o mektubu ve Kapanoğlu'nun açıklaması: "tib'in 21 nisan'da sadecehosting'e gonderdigi ve tarafima an itibariyle ulasmis, asagida alintiladigim mail'in ozetidir tib'in yolladigi "sonlandirilacak hosting'ler" listesine sourtimes org'u sıkıştırmışlar sourtimes org bildiginiz uzere eksi sözlük'un tüm arka planini olusturuyor sourtimes org 'u sonlandırmak eksi sozluk'u sonlandirmak anlamina geliyor "katalog suclar" dedikleri de ancak eksi sozluk iceriginden varilabilecek bir sonuc zira sourtimes org adresine girdiginizde zaten eksi sozluk'e yonleniyorsunuz İŞTE TİB'İN EKŞİ SÖZLÜK'E YOLLADIĞI MEKTUP sayın yer sağlayıcı; aşağıdaki alan adlarına yer sağlayıcılık hizmeti verdiğiniz tespit edilmiştir bu kapsamda derhal bunlara yer sağlayıcılık hizmetine son vermeniz gerekmektedir aksi takdirde herhangi bir bildirimde bulunulmaksızın yasal işlemlere başvurulacaktır diğer taraftan; bundan sonrada; 5651 sayılı kanunda sayılan katalog suçlar (müstehcenlik, fuhuş, çocukların cinsel istismarı, vb ) kapsamındaki internet sitelerine yer sağlayıcılık (hosting) hizmeti vermemeniz gerekmektedir gereğinin derhal yapılmasını ve sonucundan bilgi verilmesini rica ederim bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu telekomünikasyon iletişim başkanlığı haber50 com
|
|
|
|