|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eurovision, live, sadakat, sözü, türkçe, yüksek, şarkı |
![]() |
Yüksek Sadakat Live İt Up Eurovision - Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Live İt Up Eurovision - Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı SözüYüksek Sadakat Live İt Up Eurovision ,Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı Sözü, Yüksek Sadakat Live İt Up Eurovision - Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı Sözü Yüksek sadakat Live it up eurovision şarkısı , Almanya Düsseldorf'ta yapılacak 2011 eurovision yarışmasında bizi Yüksek Sadakat temsil edecek ![]() ![]() Şarkıdan sonra Yüksek Sadakat sevenlerine mini bir konser de verdi ![]() Eurovision şarkımızın ismi: Live it Up yani Türkçesiyle Hayatını Yaşa ![]() Kulağa güzel gelen bir şarkı, umarız yarışmada başarılı olurlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüksek Sadakat Live İt Up Eurovision - Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Live İt Up Eurovision - Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı SözüYüksek Sadakat Live it up şarkısının türkçesi nedir, Yüksek Sadakat Live it up şarkısının türkçe anlamı, live it up türkçesi yüksek sadakat, Yüksek Sadakat Live it up, erovizyon şarkısı live it up türkçe sözleri ![]() Bilindiği gibi eurovisionda Türkiye'yi bu yıl Yüksek Sadakat grubu temsil edecek ![]() ![]() Güzel, hoş bir şarkı; eurovisionda ne kadar başarılı olur bilinmez ![]() Yüksek sadakate başarılar dileriz ![]() ![]() Şarkıda en sevdiğim şarkı çalıyor Kafanı salla- Rock n roll yap Eğer dünyanın seni dışladığını düşünüyorsan Tüm ihtiyacın olan biraz eğlenmek Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı Arkadaşım, plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) Yol gösteren harita olmadan araba sürmek Gözler ufukta ve dönüş yok Bazen hissediyorum, kendimi yalnız hissediyorum Renklerinin benim yanımda parlamasına izin ver Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı Arkadaşım, plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) Diyorum ki arkadaşım hayat güzel Diyorum ki arkadaşım hayat güzel Diyorum ki arkadaşım plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) |
![]() |
![]() |
|