|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biyografisi, eldar, gasimov, hakkında, hayatı, kimdir, kısaca |
Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı Hakkında |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı HakkındaEldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı Hakkında Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı Hakkında Eldar Gasimov 22 yaşında genç bir şarkıcı Bu genç yaşında adını dünyaya duyuran Eldar Gasimov'u forumsinsi net Ekibi olarak tebrik ediyorum![]() ![]() [img]images/smilies/maxih1 (12) gif[/img]Vikipedi, özgür ansiklopedi (Eldar Kasımov sayfasından yönlendirildi) Eldar Gasımov Eldar Qasımov Doğum adı Eldar Gasımov Doğum 1 Eylül 1989 (21 yaşında) Bakü-SSCB Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar Pop Meslekler Şarkıcı Eldar Gasımov (Azerbaycan: Eldar Qasımov; d 1 Eylül, 1989; Bakü, Azerbaycan SSC, SSCB) Azerbaycanlı şarkıcı 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı Nigar Camal ile birlikte temsil edecektir![]() 2011 Eurovision Şarkı Yarışması 11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır Eldar, 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ilk yarıfinalde yarışacak Kaynak:Vikipedi |
|
Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı Hakkında |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı HakkındaMerhaba bana ait olan konularımınl silinmesini istiyorum ![]() Saygılar
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eldar Gasimov Kimdir? Hayatı Biyografisi, Eldar Gasimov Kimdir Kısaca Hayatı HakkındaAlıntı: kalpcafe´isimli üyeden Alıntı Merhaba bana ait olan konularımınl silinmesini istiyorum ![]() Saygılar ![]() Konu içerisindeki yazılar tamamen değiştirilmiştir vikipedia'dan alıntı ile kaynak gösterilmiştir Saygılar
|
|
|
|