![]() |
Kısa İki Kıtalı 23 Nisan Şiirleri - Kısa 23 Nisan Şiiri - Bir Kıtalık 23 Nisan Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa İki Kıtalı 23 Nisan Şiirleri - Kısa 23 Nisan Şiiri - Bir Kıtalık 23 Nisan ŞiiriKısa İki Kıtalı 23 Nisan Şiirleri - Kısa 23 Nisan Şiiri - Bir Kıtalık 23 Nisan Şiiri Kısa İki Kıtalı 23 Nisan Şiirleri - Kısa 23 Nisan Şiiri - Bir Kıtalık 23 Nisan Şiiri 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk tarafından tüm çocuklara armağan edilmiş dünyada bir eşi daha bulunmayan eşsiz bir bayramdır ![]() 23 nisan ile ilgili şiirler 23 Nisan Bu bayram bizlere Atamızdan armağan, Sevinelim çocuklar Bugün 23 Nisan ![]() Şanlı bayrağımızla Donatalım dört yanı, Büyük coşku içinde Kutlayalım bayramı ![]() Birkan Soylu 24 ![]() ![]() 23 Nisan Şu yirmi üç Nisan’ı, Ne kadar çok severim ![]() Neden diye sorsalar; Kendi bayramım derim ![]() Hiçbir bayram veremez Bana onun tadını, Ata’m çocuk bayramı Koymuş onun adını ![]() Yaşa 23 Nisan, Sevinmeyen yok inan, Saçtığın mutlulukla, Neşe doluyor her yan ![]() Fahrünnisa Elmalı Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenliğin, Sembolüdür bu bayram, Seviniriz, coşarız, Bugün 23 Nisan ![]() Bütün ilkelerinden, Ayrılmadık hiç bir an, Bu da olsun bizlerden, Atatürk’e armağan ![]() Birkan Soylu 25 ![]() ![]() Kutlayalım Bayramı Süsledik bütün alanı, Coşku sardı her yanı, Unutma sakın Ata’nı! Kutlayalım bayramı ![]() En yükseğe asalım, Ay yıldızlı bayrağı, Unutma sakın Ata’nı! Kutlayalım bayramı ![]() Birkan Soylu 27 ![]() ![]() Bugün 23 Nisan En güzel şiirleri, Okuyalım bu bayram, Sevinelim coşalım, Bugün 23 Nisan ![]() İşte neşe işte haz, Bundan ünlü gün olmaz, Bu ne güzel şeref şan, Bugün 23 Nisan ![]() Birkan Soylu 27 ![]() ![]() 23 Nisan Günü Büyük Türk milletinin, Coştuğu gündür bugün, Her 23 Nisan’da yapılır, Sanki vatanda bir düğün ![]() Büyük bir huzur kaplar, Bütün yurdun üstünü, Bayrak, flama, çiçekler, Bugünün özel süsü ![]() Atamız armağan etmiş, Bize bu mutlu günü, Sevinelim coşalım, Her 23 Nisan günü ![]() Birkan Soylu 13 ![]() ![]() Hoş Geldin 23 Nisan Bugün çocuk günüdür, Dünyanın düğünüdür, Ulusumun ünüdür, Hoş geldin 23 Nisan ![]() Bağımsızlık özüdür, Kardeşliğin günüdür, Atatürk’ün sözüdür, Hoş geldin 23 Nisan ![]() Birkan Soylu 19 ![]() ![]() 23 Nisan Şiirleri Atamıza Koşalım Ne mutlu ki bizlere, Çocuk bayramı bizde ![]() Sevinelim coşalım, Atamıza koşalım ![]() Çiçekler elimizde, Sevgisi kalbimizde ![]() Sevinelim coşalım, Atamıza koşalım ![]() 23 nisan deyince, Akla gelir O önce ![]() Sevinelim coşalım, Atamıza koşalım ![]() Birkan Soylu 19 ![]() ![]() 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan’da En güzel elbisemi, Giydim bu sabah erkenden ![]() Koştum arkadaşlarıma, Birlik olduk tek elden ![]() 23 Nisan şiirimi, Coşku dolu okurken, Atatürk ve bayrağıma, Gönülden bağlıyım ben ![]() Birkan Soylu 13 Nisan 2011 |
![]() |
![]() |
|