![]() |
Recep Tayyip Erdoğan Sözleri - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep Tayyip Erdoğan Sözleri - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın SözleriRecep Tayyip Erdoğan Sözleri - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sözleri Recep Tayyip Erdoğan Sözleri - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sözleri başbakan recep tayyip erdoğan sözleri Recep Tayyip Erdoğan Özlü Sözleri Recep Tayyip Erdoğanın güzel sözleri Tek devlet, tek millet, tek bayrak ![]() Bizim İçin Dini, Mezhebi, Dili, Rengi, Etnik Kökeni Ne Olursa Olsun İnsan Önce İnsandır ![]() Sevdamız millet, görevimiz hizmet ![]() Etnik unsurlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Siyasetin tek limanı ahlaktır ![]() Namertlik! Edepsizlik! Cibilliyetsizlik! “Türk Türküm, kürt kürdüm, laz lazım, çerkez çerkezim diyebilecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ![]() Dünyada makamlar, mevkiler bâki değildir "Din" teröre sıfat olamaz ![]() Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin ![]() One minute, one minute, one minute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben giriyorum siz de girin (Erişimi engellenmiş olan video paylaşım sitesi Youtube hakkında) Oku, düşün, uygula, neticelendir |
![]() |
![]() |
|