Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hakkında, hayatı, karasayar, kimdir, kısaca, orhan

Orhan Karasayar Kimdir? Hayatı, Biyografisi Hakkında - Orhan Karasayar Kimdir Kısaca

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orhan Karasayar Kimdir? Hayatı, Biyografisi Hakkında - Orhan Karasayar Kimdir Kısaca

Orhan Karasayar biyografisi
Orhan Karasayar hakkında bilgi

29 Mart 1965'te Hatay İskenderun'da doğdu Babasının adı İzzettin, annesinin adı Safiye'dir Ziraat Mühendisi; Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi Serbest ziraat mühendisi olarak çalıştı Tarım, tekstil ve gıda ticareti yaptı KİAD Körfez İş Adamları Derneği Kurucu Üyesidir Halen İskenderun ve Köyleri Güzelleştirme, Geliştirme Derneği (İSDER)'nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun Ticaret Odası Üyesidir Az düzeyde İngilizce bilen Karasayar, evli ve 3 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com