Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkattt, kazandınız, konbara, mesaja, puan

7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...!

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt!
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt!
Heryerde okuduğuma göre herkez mantıklı olarak dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor ki bende bu söylenenlere katılıyorum

Az önce okuduğum biryerden bir alıntıyı sizlerle paylaşacağım artık karar sizin

TEBRIKLER! 250 KONBARAPUAN kazandınızPuanlarinizi yüklemek için ÜCRETSİZ 7554444 Turkcell TL Yükleme Hattini arayiniz DİKKAT

Az önce telefonuma böyle bir mesaj geldi

Merak ettim numarayı aradım,otomatik sekreter çıktı , bişiler dedi dedim herhalde bi numara gircem bişey yapacam , kontör yada TL ne ise gelecek bi baktı adamın birisi çıktı , dedi isminizi öğrenebilirmiyim =) dedim ibrahim , adam bi konusmaya basladı ibrahim bey ,ibrahim bey,ibrahim bey diip duruor

Konuşma Özeti ;

Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey turkcell den 250 konbarapuan ve saat kazandınız

ibrahim turan : ben kazanamam , hat benm üstüme diiL

Müşteri Temsilcisi : hattı kim kullanıyor, bilgilerini alabilirmiyim

ibrahim turan : bi akrabam kullanıor , şu an burda değil fakat şölede bi sorun var hat benim üstüme değil,kullananında üstüne değil abimin üstüne

Müşteri Temsilcisi : olsun ibrahim bey ben sizin bilgilerini alım

ibrahim turan : alın bakalım

Müşteri Temsilcisi : doğum tarihi ve iliniz

ibrahim turan : 19111987 – karabük

Müşteri Temsilcisi : şimdi yapacak olduğum açıklamayı iyi dinleyin ve 6 türkcellilerle 1 yıl içinde tl alış verişi yapabilrisiniz

ibrahim turan : eywallah

Müşteri Temsilcisi : şimdi son olarak saati size yollıyabilmemiz için adres bilgilernizi ve kredi kartı numaranızı alabilirmiyim

ibrahim turan : hattı ben kullanmıyorum, hat benm üstüme diil sen nie benm bilgilerimi istyorsun

Müşteri Temsilcisi : telefonu açarak hediyeyi siz kazandınız

ibrahim turan : eywallah fakat sen giderken ben geliyordum bu numarayı bende alıp ,millete mesaj göndererek , arattırarak kredi kartı numarası toplıyabilirim

Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey , ıhım hkıhımm

ibrahim turan : turkcell genel merkezi arayıp size dönecem

Müşteri Temsilcisi : hmm siz bilirsiniz iyi günler

ibrahim turan : iyi günler

Böyle şeylere sakın inanıpta kredi kartı numaranızı veya başka bilgilerinizi ne internet ortamnda nede telefon ile kimse ile paylaşmayınız
Eğer bir hata yapıp , olduki verdiniz kredi kartı numaranızı ne olacak
Az önce bi sitede okudum : Oyuncak bir saat gönderiyorlarmış,kredi kartınızdan 49 TL çekiyorlarmışve hiç bir şekildede kanıtlıyamıyorsunuz

DİKKAT : Siz siz oLun sakın kredi kartı numaranızı telefondan vermeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin Şu son zamanlarda telefon dinlenme olayları bir hayli arttı sadece bu olay için demiyorum bu olay işin espriye vurdupum kısmı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

7554444 Speak Turkcel Tl Hattı

speak TL Yükleme Hattı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hattı sahiplerinin her yerden, en kolay ve en hızlı TL yüklemelerini sağlayan Turkcell’in çözüm ortağıdır

speak TL Yükleme Hattı'nın çok özel üyelik avantajlarından yararlanmak için, Turkcell hatlı telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44'ü arayarak üye olabilirsiniz

Üyelik işleminiz tamamlandığında, yüklediğiniz her TL paketi karşılığında KonbaraPuan kazanır, kampanya ve çekilişlere katılma şansı elde edersiniz

Üstelik üye olan müşterilerimize anında 3 gün boyunca kullanabilecekleri 36 TL ve ilk 3 TL paketi yükleyişlerinde 12 TL'lik Turkcell'lilerle konuşma süresi hediye!

Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak Turkcell hatlı numaranızdan 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı’nı arayabilirsiniz

speak TL Yükleme Hattı’na üye olun, size özel avantajları yakalayın!

7554444 Speak Turkcell Tl Hattı

Müşteri İlişkileri

Elif ÖZCAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com