|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dikkattt, kazandınız, konbara, mesaja, puan |
![]() |
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...!7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt ![]() ![]() ![]() 7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt ![]() ![]() ![]() Heryerde okuduğuma göre herkez mantıklı olarak dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor ki bende bu söylenenlere katılıyorum Az önce okuduğum biryerden bir alıntıyı sizlerle paylaşacağım artık karar sizin TEBRIKLER! 250 KONBARAPUAN kazandınız ![]() ![]() Az önce telefonuma böyle bir mesaj geldi ![]() ![]() Merak ettim numarayı aradım,otomatik sekreter çıktı , bişiler dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşma Özeti ; Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey turkcell den 250 konbarapuan ve saat kazandınız ![]() ![]() ibrahim turan : ben kazanamam , hat benm üstüme diiL ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : hattı kim kullanıyor, bilgilerini alabilirmiyim ibrahim turan : bi akrabam kullanıor , şu an burda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : olsun ibrahim bey ![]() ![]() ![]() ![]() ibrahim turan : alın bakalım Müşteri Temsilcisi : doğum tarihi ve iliniz ibrahim turan : 19 ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : şimdi yapacak olduğum açıklamayı iyi dinleyin ve 6 türkcellilerle 1 yıl içinde tl alış verişi yapabilrisiniz ![]() ![]() ibrahim turan : eywallah Müşteri Temsilcisi : şimdi son olarak saati size yollıyabilmemiz için adres bilgilernizi ve kredi kartı numaranızı alabilirmiyim ![]() ![]() ibrahim turan : hattı ben kullanmıyorum, hat benm üstüme diil ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : telefonu açarak hediyeyi siz kazandınız ![]() ![]() ibrahim turan : eywallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey , ıhım hkıhımm ![]() ibrahim turan : turkcell genel merkezi arayıp size dönecem ![]() ![]() Müşteri Temsilcisi : hmm ![]() ![]() ![]() ibrahim turan : iyi günler Böyle şeylere sakın inanıpta kredi kartı numaranızı veya başka bilgilerinizi ne internet ortamnda nede telefon ile kimse ile paylaşmayınız ![]() ![]() Eğer bir hata yapıp , olduki verdiniz kredi kartı numaranızı ne olacak ![]() ![]() Az önce bi sitede okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİKKAT : Siz siz oLun sakın kredi kartı numaranızı telefondan vermeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...!7554444 Speak Turkcel Tl Hattı speak TL Yükleme Hattı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hattı sahiplerinin her yerden, en kolay ve en hızlı TL yüklemelerini sağlayan Turkcell’in çözüm ortağıdır ![]() speak TL Yükleme Hattı'nın çok özel üyelik avantajlarından yararlanmak için, Turkcell hatlı telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44'ü arayarak üye olabilirsiniz ![]() Üyelik işleminiz tamamlandığında, yüklediğiniz her TL paketi karşılığında KonbaraPuan kazanır, kampanya ve çekilişlere katılma şansı elde edersiniz ![]() Üstelik üye olan müşterilerimize anında 3 gün boyunca kullanabilecekleri 36 TL ve ilk 3 TL paketi yükleyişlerinde 12 TL'lik Turkcell'lilerle konuşma süresi hediye! Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak Turkcell hatlı numaranızdan 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı’nı arayabilirsiniz ![]() speak TL Yükleme Hattı’na üye olun, size özel avantajları yakalayın! 7554444 Speak Turkcell Tl Hattı Müşteri İlişkileri Elif ÖZCAN |
![]() |
![]() |
|