Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
apartman, gelir, gider, proğramı, tablo, tablosu, yönetimi

Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo Proğramı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo Proğramı

Hursoft Apartman Yönetim Programı
Apartman yönetimi gelir gider tablosu programı

Bu yazılım apartman yöneticileri için hazırlanmış, kullanımı son derece kolay ve işlevi tam olan bir programdır Kat malikleri kanunu ve tüzüklerini programın kendisi bildiği için yanlış yapmaya imkan vermez Ancak uygulamada kanunlarla gerçek hayat arasındaki uyumu sağlamak için bazı konularda esnek kullanıma izin verir

En büyük hedefi yönetimde profesyonelleşmek ve zamandan tasarruftur…

Yönetim kurulu apartmanı ne şekilde yönetmeye karar verdiyse, ana menüdeki ayar başlığı altında buna yönelik seçimler yapılır Bu seçimler gecikme cezası, işletme projesi başlangıç zamanı, aidatların son ödeme tarihleri, ek süreleri, makbuz ayarları vb ile ilgilidir Bu sayede yazılımınız, birbirinden çok farklı yönetim şekillerine ve karar defterine uyum sağlar

Sadece bir sefer yapacağınız daire ve blok isimleri, komşu isimleri, çalışılan banka isimleri, elde edilen gelir ve yapılan masraf isimleri vb tanımlamalar ile yazılımı size özel hale getirirsiniz Bu ayarları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz

Aidat gelirleri girişi, giderlerin girişi, varsa diğer gelirlerin girişi, banka-fon-avans işlemleri, mal-hizmet işlemleri, personel işlemleri, işletme projesi, adres etiket basımı, hazirûn listesi, sayaç takibi işlemleri, çek takibi, iş takibi vb işlemler, bir yere not alırmışçasına kolayca yapılır Yazılım ise arka planda bir muhasebeci, bir personel müdürü, bir genel müdür gibi ciddiyetle çalışarak en zor defter, tablo ve belgeleri hazırlar, ek bir işlem yapmanıza gerek kalmaz

Bir yöneticinin ihtiyaç duyacağı günlük kasa raporu, mizan, bilanço, gelir-gider tablosu, işletme defteri, faaliyet raporu, yönetim bilançosu, istihbarat raporu, borç tahsilat raporu, gecikme bedeli raporu vb her türlü raporlamaya rapor başlığı altındaki menülerden tek tıklamayla ulaşılabilir

Ücretsiz (Deneme sürümü) Programı indirmek için tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com