![]() |
Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo Proğramı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo ProğramıApartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo Proğramı Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablosu - Apartman Yönetimi Gelir Gider Tablo Proğramı Hursoft Apartman Yönetim Programı Apartman yönetimi gelir gider tablosu programı Bu yazılım apartman yöneticileri için hazırlanmış, kullanımı son derece kolay ve işlevi tam olan bir programdır ![]() ![]() ![]() En büyük hedefi yönetimde profesyonelleşmek ve zamandan tasarruftur… Yönetim kurulu apartmanı ne şekilde yönetmeye karar verdiyse, ana menüdeki ayar başlığı altında buna yönelik seçimler yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bir sefer yapacağınız daire ve blok isimleri, komşu isimleri, çalışılan banka isimleri, elde edilen gelir ve yapılan masraf isimleri vb ![]() ![]() ![]() Aidat gelirleri girişi, giderlerin girişi, varsa diğer gelirlerin girişi, banka-fon-avans işlemleri, mal-hizmet işlemleri, personel işlemleri, işletme projesi, adres etiket basımı, hazirûn listesi, sayaç takibi işlemleri, çek takibi, iş takibi vb ![]() ![]() ![]() Bir yöneticinin ihtiyaç duyacağı günlük kasa raporu, mizan, bilanço, gelir-gider tablosu, işletme defteri, faaliyet raporu, yönetim bilançosu, istihbarat raporu, borç tahsilat raporu, gecikme bedeli raporu vb ![]() ![]() Ücretsiz (Deneme sürümü) Programı indirmek için tıklayınız ![]() |
![]() |
![]() |
|