Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
270, ali, gerçeği, kaldıran, kilo, mermiyi, onbaşı, seyit

Onbaşı Seyit Ali Gerçeği,270 Kilo Kaldıran Onbaşı, 270 Kg Mermiyi Kaldıran Seyit

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onbaşı Seyit Ali Gerçeği,270 Kilo Kaldıran Onbaşı, 270 Kg Mermiyi Kaldıran Seyit

Onbaşı Seyit Ali gerçeği,270 kilo kaldıran onbaşı, 270 kg mermiyi kaldıran seyit
Onbaşı Seyit Ali gerçeği,270 kilo kaldıran onbaşı, 270 kg mermiyi kaldıran seyit
Onbaşı Seyit Ali gerçeği

Arkadaşlar Onbaşı Seyit Ali 700 kilogram küsür mermiyi topa yerleştirerek ateşlemiş ve düşman gemisini batırmıştırBu olaydan sonra Fransızlar fotoğraf çekmek için oraya gelirlerSeyit Onbaşı'ya fotoğraf çekmek için 700 kilogram küsür mermiyi verirlerSeyit Ali kaldıramaz mermiyiTekrar dener kaldıramaz,bir daha dener kaldıramaz ama savaşta kaldırmıştırİşte arkadaşlar telaş anında insanın gücünün hangi noktaya çıktığını bu örnekle anlıyoruz
Şimdi diyosunuzdur ki Onbaşı Seyit Ali madem fotoğraf çekilirken mermiyi kaldıramamış elindeki ne??
Bu soruyu sormakta çok haklısınız arkadaşlar Seyit Onbaşı'nın elindeki mermi sahte bir mermidirFotoğraf çekilirken mermiyi kaldıramayınca hemen tahtadan bir sahte mermi yapılır ve Seyit Onbaşı'ya verilir
İşte arkadaşlar Türk Milletinin gücü
Tek başına 700 kg küsür mermiyi kaldırarak gemiyi batıran Seyit Onbaşı'mızı lütfen saygıyla analımBu güç vatan ve millet sevgisinden başka hiçbirşeyden kaynaklanamaz

270 kilo kaldıran onbaşı, ali onbaşı yurt, 270 kg mermiyi kaldıran seyit, seyit ali onbaşı kaç kilodur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com