Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, mektupları

Aşk Mektupları 1937–1950

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Mektupları 1937–1950

Aşk Mektupları 1937–1950

İstanbul''dan Yaş''a
14Eki37

"Canulim Mutluluk bir "resim" gibidir Onun tadına varabilmek için biraz uzaklaşman gerekir!! Çok yakınındaysan, her şeyi iyi göremezsin "Ne kadar da mutluyduk" demeye "Ne kadar da mutluyuz" demekten daha fazla alışığız Mutluluk, "rakı" gibidir!! İçer içmez tadı anlaşılmaz Şarkılar biraz sonra söylemeye başlanır!!
Çok küçücükken, sokaklara veya camların üstüne düşen yağmur damlacıklarını seyretmeyi çıldırasıya severdim Yirmi senelik bir zamanımı harcadım ben bu ağır başlı zevkin adını: mutluluk koyabilmek için!

Canulim Mutluluk adını verdiğimiz kuşun varlığını, odalarımızda biz seninle hisseder olmuştuk Fakat, beni birkaç zaman yalnız başıma bırakman, bana ikimizle dopdolu bu havanın şimdi nasıl beni çılgın bir arzuyla yakışını, bizim alçakgönüllü yuvamızın nasıl da adına "mutluluk" denen bir özsuyla ağzına kadar çatlayasıya dopdolu olduğunu bana çok daha iyi bir şekilde gösterdi Canuli Mamuli Yine senin Bucişinin çenesi düştü Dışarıda hâlâ sakin sakin yağmur yağıyor Ben de seni çılgınlar gibi seviyor ve arzuluyorum"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com