Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kafadanbacaklılar

Kafadanbacaklılar

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kafadanbacaklılar

Kafadanbacaklılar
[*] " Bugün ilk işim D''Alembert''e bir uşak yollatıp eve davet etmek oldu Marinette''e onun sevdiği kurabiyelerden yaptırdım Mesele çok önemliydi Ansiklopedi''ye eklenmesi gereken maddeler üzerinde konuştuk Ben tüm tehlikelere rağmen hala kafadanbacaklılar konusunda ısrarlıyım aksi adam umarım bir problem çıkartmaz ''Düşüneceğim'', deyip gitti
Diderot, Journal Intime, 1764 (Özel Günlük), 24 Mart bölümünden alınmıştır
Karaadamların XI Yüzyıldan beri tarikatlarının şartlarına uygun olarak sakladıkları, uğrunda imparatorlukların devrildiği, sayısız cinayetlere ve suikastlara yol açan Kafadanbacaklılar Külliyatı''na ait sayfaların bulunması tüm tarih camiasını ayağa kldırmıştı Paris Üniversitesi "Civilisation Cephalopodien" kürsüsü başkanı Jacpues de la Manier''in özel ricasıyla toplam 65 ülkede araştırmalar yapan Mehmet Ulusel, tarihin, esrarını koruyan noktalarından birini daha aydınlığa kavuşturuyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,63 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com