Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mümkün, söylemek, yalan

Yalan Söylemek Mümkün ( Mü )

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bi dakka! Merak ettiniz ve bu kitabı elinize aldınız Neden peki? Etrafınızda size yalan söyleyen insanlar çok da, onları anlamak mı istiyorsunuz Ya da için için bildiğiniz ve kimselere itiraf edemediğiniz bir yalancısınız da, yalan söylememek mümkün (mü) bunu mu, öğrenmek istiyorsunuz Bir ihtimal, bir tartışmada yalan söylememenin mümkün olduğunu savundunuz ve birden ''Hıh, işte savımı destekleyecek bir kitap" dediniz
Üzgünüz, bu kitap ihtiyacınıza cevap veremeyecek Kitabı aldığınız yere geri koymalısınız
Hayırrrr! Koymayın, yalan söyledim bu kitabı mutlaka almalısınız, üstelik sebebiniz ne olursa olsun Çünkü bu kitap, yalanla ilgili aklınıza gelen veya gelmeyen her konuda sizi değişik duygulara sürükleyecek Gülecek, ciddileşecek, itiraz edecek, kabul edecek, yani yalanla olduğu haliyle yüzleşeceksiniz Bana inanmıyorsanız kitabı okuyabilirsiniz
Ve işte kitapta yer alan konulardan bir kaçı;
- En çok kimler yalan söylüyor
- En çok söylenen yalanlar
- En Erkekçe Yalanlar
- Kadınların erkeklere en çok söylediği 10 yalan
- Çocuk Yalanları
- Mesleki Yalanlar
- Tarihin Yalanları
- Bilim Yalan Söylerse
- Yalancıyı Faka Bastırın
- Profesyonel Yalan Söyleyebilmenin 10 Yolu vs vs vs

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com