Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çin’de, görmüşler, topalını, türk’ün

Türk’ün Topalını Çin’de Görmüşler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalçın Pekşen bu kitabında sizi bir dünya turuna çıkarıyor Yurt dışı gezileri sırasında yaptığı gözlemleri ve yaşadığı olayları kurgusal bir tatla aktarıyor
“Okuyacağınız öyküler yaptığım yolculuklardan kaynaklanan esinlerle yazılmışlardır Yolculuklarım her zaman sanıldığı kadar neşeli geçmese de, her öyküde o ülkeye ait mizahi unsurlar ön plana çıkarılmıştır Kolayca anlaşılabileceği gibi amacım size bilgi vermek değil, hoşça vakit geçirtmektir Ancak her şakada bir miktar gerçek payı olduğu da unutulmamalı
Çok yolculuk yapan biriyim ben Gittiğim ama öykülerini yazmadığım daha birçok yer var O yüzden kimseye inandırıcı gelmeyecek bir itirafta bulunacağım: Yolculuk yapmayı sevmiyorum En iyi yolculuk, iyi yazılmış bir yolculuk kitabı okumakmış gibi geliyor bana…
Zaten en çok sevdiğim kitap türü de yolculuk kitaplarıdır,” diyor Yalçın Pekşen
Yalçın Pekşen’in bu en son kitabını The Türkler’den aldığınız kadar büyük bir keyifle okuyacaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com