Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayata, veren, yön, öyküler

Hayata Yön Veren Öyküler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayata Yön Veren Öyküler

Hayata Yön Veren Öyküler
[*]Müzik tarihinin en büyük isimlerinden biri olan Beethovenın keman tutuşunu gören müzik öğretmeni onun için "Müzisyen olamaz!" demişti Margaret Mitchellin "Rüzgar Gibi Geçti" adlı romanı tam 38 defa reddedildikten sonra basıldı 75 yaşında öldüğünde geride 240 bin tablo, resim ve çizim bırakan Pablo Picasso dedi ki: "Çalıştığımda rahatlıyor ve dinleniyorum Beni asıl yoran şey hiçbir şey yapmamak ya da gelen anlayışsız misafirleri ağırlamaktır Bill Gates mikro bilgisayarları çalıştıran ilk tasarımı 20 yaşında iken tasarladı Bir arkadaşı ile birlikte Microsoft Şirketini kuran Gates bugün dünyanın en zengin işadamı Martin Luther King diyor ki: "Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse, Michelanegelonun resim yaptığı, Beethovenın beste yaptığı veya Shakespearein şiir yazdığı gibi süpürün O kadar güzel süpürün ki gökteki ve yerdeki herkes durup Burada işini çok iyi yapan biri, dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş, desin

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com