Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adlar, gözden, yürek, önce

Yürek Ağlar Gözden Önce

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yürek Ağlar Gözden Önce

Yürek Ağlar Gözden Önce
[*]Kağıdı bana uzattı Benim resmimi çizmişti, harika bir çizimdi ve sanki vesikalık çektirmiştim
"Bunu nasıl yaptın?" diye sordum 5 yaşındaki bir kızın yapabileceği resim değildi çünkü
"O resimde Tanrı''nın parmak izleri var" dedi, ürperdim Küçük kız da annesinin diliyle konuşuyordu sanki Bu kez ön koltukta oturan küçük kız yaptığı resmi uzattı bana
O da tahta bir bavul çizmiş, altına uçaktaki koltuk numaramı eklemiş ve yanlış yolcu diye yazmıştı
Kadındaki sezgi ışık hızındaydı "En çok gizlenmesi gereken sır, bazen meydanlarda açıklanır" dedi "Nasıl yani?" dedim, bir sırrın ipucunu ister gibi Kadın, "Kör gözünle gördüğün düş, gören gözlerle gördüğün gerçeklerden çok daha anlamlıdır" dedi ve beni gizli bir dehlizin içine itekledi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com