Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elif'in, öyküsü

Elif'in Öyküsü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elif'in Öyküsü

Elif'in Öyküsü
[*] Elif in Öyküsü, kökünden söklümüş, ama başka hiçbir yere dikilmemiş bir filizin, bir yalnızlığın, köyden kente, ama bir gecekondu yaşamına değil, büyük bir kentin küçüklü, büyüklü burjuva yaşamının inişli çıkışlı, çıkmazlarla dolu, hiç alışmadığı, kendisine bütünüyle yabancı ortamına bırakılıvermiş olan bir kızın romanıElif in Öyküsü nü okuduğumda adeta çarpıldım Böylesine ilginç, el atılmamış, bir bakıma tehlikelerle dolu bir konuyu bu kadar açık, çarpıcı ve yürekli bir şekilde anlatan başka bir Türk yazarı, başka bir Türk romanı okuduğumu anımsamıyorumVivet Kanetti

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com