Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, dair, öyküler

Aşka Dair Öyküler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşka Dair Öyküler

Aşka Dair Öyküler

"Zaman yeniden başlar gibiydi Aşk yeniden yuvalarına dönüyordu Göz göze geldiler Geçmişin tatlı hatıralarını yanlarına alarak sarıldılar Araya giren mesafeler tükendi Sanki Ferhad dağı gelmiş gibi, Mecnun çölü bitirmiş gibiydi Kolaylaşmıştı her şey
Yaşlı gözleriyle birbirlerine ne zamandır bu kadar içten bakamadıkları için derin bir pişmanlık duydular
"Gerçekten pişman olduğunu anladım" dedi kadın Sözlerinden çok gözleriyle konuşarak "anladım" dedi"
Senai Demirci "aşka ve evliliğe dair" kısa, ama hikmet ve hakikat dolu öyküler sunuyor okuyucusuna Aşkın sırlarını ifşa eden bilgece öyküler

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com