Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeşitli, söylentileri, yalnızlık

Çeşitli Yalnızlık Söylentileri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Her yazarın, bir de kitaplarında görünen ve biyolojik yaşı süresince, kendi içindeki yolculukları nasıl geçirdiğini gösteren bir yaşı vardır
Henüz 22’sindeki Mehmet Can Şaşmaz’ın, satırlarını dolduramadığı ilkokul defterine ithaf ettiği bu ilk kitabını, yaptığı hatırı sayılır uzunlukta, yalnızlıkta ve güçlükteki yolculuklar sonunda yazdığı anlaşılıyor Bu yolculuklarda, başkalarının "ben"lerini de kendi "ben"i kadar iyi görebilmiş, gördüklerini ışıklı ayrıntılarla yansıtabilmiş Şaşmaz
Öykülerinden birinde bir doktor:
"Tedavisi yok, böyle doğmuş, böyle ölecek! Ağır vaka yaz" diyerek teşhis koymuş Ben de Mehmet Can Şaşmaz’ın bu öykülerini okuyunca abartmadan şöyle bir teşhis koyabilirim:
Tedavisi yok Yazar doğmuş, yolculuğunu sürdürecek ve çok iyi bir yazar olarak ölecek
Böyle umut verici kitaplar okudukça, öykü yazınımız adına seviniyor insan

Mehmet Zaman Saçlıoğlu

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com