Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dehlizdeki, kuş, şepher

Şepher, Dehlizdeki Kuş

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şepher, Dehlizdeki Kuş

Şepher, Dehlizdeki Kuş

Şehper, Dehlizdeki Kuş, Ayşegül Çelik’in renkli ve derinlikli gerçeklik algısıyla ince ince işlediği ve birbirine yasladığı hikâyelerini bir araya getiriyor Hayatın bütün lanetini kendi isimlerinde taşıyan, sayıklamaları kehanete dönüşen, aklının en kilitli yerinden vurulan, yıldız yağmurunda dolaşan, zamanın kırıldığı yere gelip dayanan kahramanlar, sokakların sessizliğine basan kapkaranlık hayatlar Bir dönmedolap, bir atlıkarınca bu
Yere düşmüş bir çift soğan, gümüş gözlerini dikmişseyrediyor her şeyi…

“Yiyip içmeyi kesişim böyle oldu Onu hapsolduğu yapışkan karanlıkta öldürecektim Yine de beslenmenin bir yolunu buldu; kabuklanmaya bağlayan yaralarımdan bağlayıp kemirmeye koyuldu içimi Bende yaşıyordu, beni bitiriyordu Gitgide büyüyordu bu arada, ağırlaşıyordu Ağırlaşıyordu, oturup kalkmak, yatmak, uyumak,
uyuyamamak, kâbuslar Her daim ter içindeydim Mevsim yazdı, bir yudum su içmiyordum
Dudaklarım kuru, çatlak Güneş öğleye varmadan ortalığı kavurmaya başlıyordu Doğuma da az kaldı, fakat bilmeyenler anlamıyor gebeliğimi Haklılar, çünkü yuvalandığını göstermiyor böcek, karnım küçücük Ben, bir tek ben biliyorum içimdekini; kanatları çoktan düştü, şimdi gözleri, bakışları oluşuyor içimde; tırnakları bileniyor, ağırlaşıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com