Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamı, gelişmiş, ülke

Gelişmiş Ülke Adamı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelişmiş Ülke Adamı

Gelişmiş Ülke Adamı

İlk kitabında yazarın daha çok kendini ve yaşam deneyiminden kesitleri yansıttığı bilinir Gelişmiş Ülke Adamı benim ilk kitabım Öykülerde yaşadıklarımdan öğrendiklerimi anlatmak istedim Hangi sonuçlara nasıl ulaştığımı sebepleriyle birlikte sunma çabası içinde oldum

Bence yazar neyi, nasıl ve hangi aşamalarla algıladığını anlatmalı Hangi sonuçlara niçin ulaştığını açıklamalı Sadece paylaşma amacı gütmeli Başkalarını bilinçlendirme, aydınlatma ya da eğitme iddiasında olmamalı Çünkü kendine böyle görevler biçerse okuyucunun yeterince aydın olmayan ve aydınlatılması gereken bir kitle olduğu ön yargısına ulaşır Bu da yaptığı işi etkiler Kendini okuyucudan daha üstün ve daha yetkin görmeye başlar Böyle bir iddia ise en az, “insanın kendini diğer canlılardan üstün görmesi” kadar gülünçtür

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com