Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çürük, kapı

Çürük Kapı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çürük Kapı

Çürük Kapı

Gecekonduları oluşturan halkımızın bir kesitini, davranışları ve ruhsal durumlarıyla, bize Kemal Ateş''ten daha başarılı biçimde yansıtan öyküleri daha önce okumamıştım
Mehmet Seyda, Aydınlık, 28 Temmuz 1980

Kemal Ateş''in bir dönemde büyük umutlarla köyünden kopup gelen insanların yaşamlarına olan tanıklığın 2000''li yılların Türkiye''sinin yazınında önemli bir yer tutacağını söyleyebiliriz Köylerden kentlere akıp giden insanlar, o insanların ufalanan kimlikleri, yaşamlarını bekleyen tuzaklar, yitirilen umutlar, verilen kayıplar, aranılanın bulunamaması bir yazarın aynasına nasıl dökülüyor görüyorsunuz Kemal Ateş, öykülerini öylesine inandırıcı bir zemine oturtuyor ki kimi zaman o öykülerin kişilerinden biri oluyorsunuz, kimi zaman o kişileri çok iyi bildiğiniz Ankara''nın kimi semtlerinde aramayı istiyorsunuz Ateş Türkçemizin usta bir yazarı Öykülerini okuyun, Türkçenin onun öykülerinde bir çiçek bahçesine nasıl dönüştüğüne tanık olacaksınız
Ahmet Özer, Cumhuriyet Kitap, 2 Eylül 1999

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,88 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com