Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cicoz

Cicoz

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cicoz

Cicoz

Annem sevmiş miydi babamı? Şimdiki ağzına bakarsan seviyor Çocuk gözlerime doluşmuş görüntüler hiç de böyle söylemiyor oysa Bir hızlı trendi benim babam; içinde mor menekşelerin yüzdüğü, ceylan serpintilerinin seğirdiği, ela yeşili kahverengi gözleri vardı babamın, yatağımda üzerime eğilmiş, ok kirpikleriyle anımsıyorum onu Nasıl da çomçoktu kirpikleri Bir çerçeveden bakarlardı sanki
M Sadık Aslankara, Uykusu Sakız''dan tam yedi yıl sonra, yeni bir öykü kitabıyla okurlarının karşısına çıkıyor Cicoz, birbirinden güzel çocukluk anılarıyla, tadı damağınızda kalacak bir Türkçeyle yazılmış bir öykü kitabı Öykülerin anlatıcısı, bir taşra tiyatrocusunun küçük oğlu Büyüme sancısına, tiyatro sevgisine adanmış, birbirine bağlanan bu on iki öyküyü bir roman gibi de okuyabilirsiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,39 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com