Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, kadriye, sevginin

Sevginin Adı Kadriye

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevginin Adı Kadriye

Sevginin Adı Kadriye

''Kadriye ile ikimiz bir ömür boyu bayat mücadelemizi sürdürürken gön(ümüz saf ve temiı duysularla dolu olarak küçük mutluluklarla yetindik İçimize sürekli umut pompalayarak aydınlık ufuklara birlikte baktık''
Sabahat Emir ''Sevginin Adı Kadriye''de bir kardeşlik manifestosu sunuyor ve öyleki kitabını fedakâr olarak nitelendirdiği ablasına ithaf ediyor Hatta kardeşinin doğum günü olan 27 Ekim'' i ''Dünya Kardeştik Günü'' olarak ilan ed«ek sevgisini evrenselleştirmek istiyor Emir: "Bu çağrı dikkate alınır veya alınmaz, ben bunu ilan etmekle yetiniyorum Her fırsatta birbirlerine zulmeden, bilinçlen düşijk, yalnızca çıkar gözeten insanlann çok önemli ve lıayati bir olgu olan ''kardeşlik'' üzerinde düşünmeleri, Hz İsa''nın ''Kardeşini sev, onu ruhun gibi gözet'' Öğüdünü hayata geçirmek ihtiyacını duyacaktan bir günün geleceğine inanıyorum" diyor
''Sevginin Adı Kadriye'' de içinde yaşadığımız çağın, ancak yüreği sevgi, şefkat ve merhamet dolu vicdanlı insanlarla aşılabileceğini fark edeceksiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com