Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
parça, yedek

YEDEK PARÇA

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

YEDEK PARÇA

YEDEK PARÇA

Meret dağ gibi yatıyor İki fincan benzin dedilerdi Gaz tenekesiyle mazotu, yağı dayadılar Oğlan çıktı üstüne Hep bindik Traktör tırısa kalktı Maşallahı var Üstüne bir eski babug, bir baş sarmısak, bir mavi gözboncuğu, bir de maşallah astık, deh dedik Akşamüzeri köye varınca dört döndük köyü, keyfine diyecek yok Bizden gören Donatım Kurumu''na seğirtti Gatırcının Yusuf var ya, köyün alt yanında on dönüm kıraç tarlası var, o bile borç harç edip gitti bir traktör aldıAkşam oldu mu, köy yolunda ver ediyorlar traktörleri Bizim oğlanın şoförlüğüne laf yok Vurup geçiyor Memiş''in Hüsiin''in traktörüne bir gıç vurdu, valiaha bir vuruşta herifin traktörünü ıskartaya çıkardı Goca meret, tosbağa gibi sırtüstü devrildi biyanaCümbüşü iyi hoş Cumartesi oldu muydu, hep biniyoruz üstüne, çek kasabaya Sinemanın önüne traktörler, çemündüfer gibi diziliyor Oğlan, bıyıklarını bura bura bir sürüyor cenabeti Sinema dönüşü, yarış başlıyor Vuran geçiyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com