Havadan Sudan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Havadan SudanHavadan Sudan Havadan hükümete geldik Biç hava deyince, insanın aklına hükümet gelir mi? Bak nereden nereye?-Hükümet idare edemiyor dii mi efendim? İşin ucu hükümete dayanınca, ben bu sefer "evet" bile demedim Hadi havayı anladık, suyu da anladık![]() ![]() Peki hükümet ne oluyor? Ben sesimi çıkarmadım ama, adam boş böğrüme bir dirsek atıp,-Öyle dü mi? diye bağırınca, -Evet ![]() ![]() dedim Demesem, bir dirsek daha atacak -Herşey günden güne pahalılaşıyor Bu milletin hali n''olacak?Hayır, pahalanmıyor Herşey günden güne ucuzluyor, demek de var ama, o zaman da adamla çene çalmak gerekir Adamı basımdan savmak için,-Evet ![]() ![]() dedim![]() -Sonumuz felaket ![]() ![]() Gittikçe işi azılıyor Hiç aldırış etmedim![]() -dii mi efendim? Yine aldırmadım Bir dirsek daha attı Ben "hıh" diye yerimden sıçradım![]() -dii mi efendim? -Evet ![]() ![]() Cevap vermesem, burnumun üstüne bir yumruk İndirip, "Dii mi efendim?" diye soracak Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,92 TL |
|
|
|