Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
umut

SON UMUT

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SON UMUT

SON UMUT

Ruhumun yine sıkılıp bunaldığı bir anda, şehrin en ünlü kitapçısına gitmiştim Hiçbir açıklama yapmadan, Kitap istiyorum diye daldım içeriye
Usta bir psikolog tavrıyla, orta yaşlı bir bayan dikildi karşıma
Bir kitap tavsiye edeceğim size, dedi Bu kitabı okuyunca, yazarın diğer kitaplarını da bir an önce okumak isteyeceksiniz
Kitabı, klasik bir deyimle bi soluk''ta bitirdim Nerede mi? Oracıkta
Hem de iki saat içinde
Yaşanmış, ibretli ve sırlarla dolu hayat öykülerinin satır aralarında kendimi bulmuştum Acaba, dedim Ben de ibretli hayat hikayemi anlatsam, benim öyküm de yolunu kaybetmiş, ümidini yitirmiş genç kuşağa bir kılavuz olamaz mı?
Bunun için, umutsuz dünyanın Son Umut''unu sizinle yaplaşmak istedim Oradaki olayların ve sahnelerin, hayatınıza ışık olması niyetiyle

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,33 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com